Shunga kissable - syötävä hierontavoide 200ml

SKU
ShMsgCr

Hemmottele itseäsi ja kumppaniasi herkullisella hierontaelämyksellä Shunga Kissable -syötävän hierontavoiteen avulla! Tämä suudeltava ja syötävä hierontavoide tarjoaa makuelämyksen, jossa yhdistyvät erilaiset herkulliset maut, kuten manteli, hunaja ja avokadoöljy. Ainesosat, kuten rypsiöljy, jättävät ihosi raikkaaksi, rasvattomaksi ja silkkisen sileäksi. Anna hieronnan maistua paremmalta kuin koskaan ennen!

Käyttöideoita ja hyödyt:

  1. Makunautinto: Shunga Kissable -hierontavoide tarjoaa herkullisen makuelämyksen, joka tekee hieronnasta entistäkin nautinnollisemman. Voitte kokeilla erilaisia makuja ja löytää suosikkinne tai vaihdella makua jokaisen hieronnan aikana.
  2. Aistillinen kokemus: Hierontavoiteen koostumus jättää ihon raikkaaksi, rasvattomaksi ja silkkisen sileäksi, mikä tekee hieronnasta entistäkin miellyttävämmän ja aistillisemman kokemuksen.
  3. Luonnonmukaiset ainesosat: Voiteen sisältämät ainesosat, kuten rypsiöljy, hunaja ja avokadoöljy, ovat luonnollisia ja hellävaraisia iholla. Ne ravitsevat ihoa samalla kun tarjoavat herkullisen maun hieronnan aikana.
  4. Monipuolinen käyttö: Voit käyttää Shunga Kissable -hierontavoidetta hieronnan lisäksi myös suutelun ja leikin aikana, mikä tekee siitä monipuolisen ja hauskan tuotteen intiimihetkiinne.

Hemmottele itseäsi ja kumppaniasi Shunga Kissable -syötävällä hierontavoiteella ja luo unohtumattomia makuelämyksiä intiimihetkiinne! Valitse laatu ja nautinto Shunga-tuotteiden kanssa ja anna intohimon viedä teidät mukanaan!

17,91 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa
Maut:
Päärynä ja eksoottinen vihreä tee, eksoottiset hedelmät, kuohuva mansikkaviini, manteli, vadelma, suklaa.
Lisätietoja
BrandShunga
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Shunga kissable - syötävä hierontavoide 200ml
More from Shunga