SILIKONISET OLKAIMETTOMAT JA MUOTOILEVAT RINTALIIVIT

SKU
2460513

SILIKONISET ITSEKIINNITTYVÄT RINTALIIVIT - Lisää Eleganssia ja Mukavuutta

Tutustu SILIKONISET ITSEKIINNITTYVÄT RINTALIIVIT -tuotteeseen Seksitori -verkkokaupassa, mullistavaan valintaan, joka tarjoaa tukea ja parantaa rintojen ulkonäköä ilman että mukavuudesta tai tyylistä täytyy tinkiä. Valmistettu läpinäkyvästä silikonista, nämä olkaimettomat rintaliivit pysyvät huomaamattomina tiukkojen vaatteiden alla, antaen rintavarustukselle täyteläisemmän ilmeen. Pieni klipsi edessä helpottaa säätämistä, ja itsekiinnittyvä rintaliivi pysyy luotettavasti paikallaan kuivalla iholla jopa kymmenen tunnin ajan. Pestävä lämpimällä vedellä, näitä rintaliivejä voidaan käyttää uudelleen jopa 60 kertaa, mikä tekee niistä sekä taloudellisen että ympäristöystävällisen valinnan.

Materiaali: Läpinäkyvä, ftalaatiton silikoni

Saatavilla kahdessa koossa: B ja C

Naisille Tarjottavat Edut:

Lisää Itsevarmuutta ja Viehätysvoimaa: SILIKONISET ITSEKIINNITTYVÄT RINTALIIVIT on suunniteltu parantamaan rintojen luonnollista muotoa ja antamaan täyteläisemmän sekä houkuttelevamman ilmeen. Tämä itsevarmuuden lisäys voi positiivisesti vaikuttaa intiimeihin hetkiin, saaden sinut tuntemaan itsesi halutuksi ja itsevarmaksi kumppanisi silmissä.

Monipuolisuus Erityistilaisuuksiin: Ihanteellinen käytettäväksi selkä- ja olkaimettomien tai tiukkojen asujen kanssa, nämä rintaliivit takaavat, että näytät upealta missä tahansa erityistilaisuudessa, olipa kyseessä treffit, häät tai mikä tahansa romanttinen ulkoilu, ilman huolta näkyvistä rintaliivin olkaimista.

Parannettu Mukavuus ja Vapaus: Olkaimettoman vapauden ja silikoniliiman tarjoama tuki ja mukavuus mahdollistavat intiimit ja estottomammat hetket kumppanisi kanssa. Koe läheisyys ilman perinteisten rintaliivien rajoitteita.

Kestävä Valinta: Mahdollisuus pestä ja käyttää uudelleen jopa 60 kertaa tekee näistä rintaliiveistä paitsi kustannustehokkaan lisän alusvaatekokoelmaasi myös askeleen kohti kestävämpiä muotivalintoja.

Helppokäyttöisyys ja Ylläpito: Rintaliivien etuklipsin yksinkertaisuus ja helppo ylläpito tekevät niistä vaivattoman vaihtoehdon rintojen muodon korostamiseen. Niiden pestävyys varmistaa, että ne ovat aina valmiina seuraavaan erityiseen hetkeen tai tapahtumaan.

Tutustu SILIKONISET ITSEKIINNITTYVÄT RINTALIIVIT -tuotteeseen Seksitori -verkkokaupassa ja omaksu mukavuuden, eleganssin ja kestävyyden yhdistelmä alusvaatevalinnoissasi. Anna näiden innovatiivisten rintaliivien kohottaa intiimejä kokemuksiasi ja erityistilaisuuksiasi huomaamattomalla tuella ja parantavilla ominaisuuksilla

39,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SILIKONISET OLKAIMETTOMAT JA MUOTOILEVAT RINTALIIVIT
More from Cottelli Collection