Sisäkön asu hieman suuremmille tytöille

SKU
2470721

Sisäkön Rooliasu - Leikkisyyttä ja Viettelyä Makuuhuoneeseen

Tutustu Sisäkön Rooliasuun, kiehtovaan lisäykseen vaatekaappiisi, joka on suunniteltu sytyttämään fantasioita ja elävöittämään intiimejä hetkiä. Tämä rooliasu yhdistää valkoisen pitsin eleganssin yläosassa säädettävillä kapeilla olkaimilla ja laajemmilla pitsipaneeleilla, jotka voidaan asettaa olkapäille, lisäten asuun hienostuneisuutta. Läpinäkymätön musta hame, joka levenee kevyesti ja mukana tuleva esiliina, joka kiinnitetään takaa, viimeistelee klassisen sisäkön asun. Valmistettu 95% polyesteristä ja 5% elastaanista, pitsiosat 90% polyamidista ja 10% elastaanista, tämä asu takaa mukavuuden lisäksi täydellisen istuvuuden.

Pariskunnille Tarjottavat Edut:

Roolileikin Ilo: Sisäkön Rooliasu on suunniteltu pariskunnille, jotka haluavat tutkia fantasioitaan ja tuoda uutta jännitystä suhteeseensa. Klassinen sisäkön teema kutsuu leikkisään roolileikkiin, herättäen mielikuvituksen ja halun.

Syvempi Yhteys: Roolileikin kautta pariskunnat voivat tutkia toistensa haluja ja fantasioita, mikä syventää keskinäistä yhteyttä ja ymmärrystä. Se on hauska ja intiimi tapa tutustua toisiinsa uudelleen.

Itsevarmuuden Kasvu: Sisäkön Rooliasun käyttäminen voi nostaa kantajansa itsevarmuutta antamalla luvan heittäytyä rooliin ja kokea itsensä haluttavaksi ja viehättäväksi. Tämä itsevarmuus heijastuu myös pariskunnan väliseen kanssakäymiseen.

Monipuolinen Käyttö: Vaikka tämä asu sopii erinomaisesti makuuhuoneen roolileikkeihin, se on myös loistava valinta juhliin tai muihin tilaisuuksiin, joissa haluat lisätä asuusi leikkisän ja seksikkään elementin.

Erityisen Hetken Luoja: Sisäkön Rooliasu toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, mikä tekee siitä ihanteellisen lahjan, joka ilahduttaa ja yllättää kumppanisi. Se on ainutlaatuinen tapa piristää suhdettanne ja luoda unohtumattomia muistoja.

Koe Sisäkön Rooliasun tuoma leikkisyys ja viettely Seksitori -verkkokaupassa. Anna sen tuoda uutta iloa ja jännitystä suhteeseesi, olipa kyseessä sitten roolileikki tai erityinen ilta kahdestaan.

54,95 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sisäkön asu hieman suuremmille tytöille
More from Cottelli Collection