SIVEYSVYÖ NAISILLE AIDOSTA TERÄKSESTÄ

SKU
MW-X1402

Hieno siveyslaite estää naista masturboimasta. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä sileillä kiillotetuilla reunoilla. Vyötärö on säädettävissä 65-90 cm.

Materiaali: lääketieteellinen teräs

Paino: 0,7kg

 

Siveysvyöt ovat historiallisesti olleet käytössä estämään seksuaalista kanssakäymistä, mutta nykypäivänä niitä käytetään usein osana BDSM-leikkejä tai fetissikäyttöä.

Jos omistat naisten siveysvyön ruostumattomasta teräksestä, on tärkeää muistaa, että sen käyttöön tulee aina saada vapaaehtoinen suostumus kaikilta osapuolilta. Jos sinulla on kumppani, joka on kiinnostunut kokeilemaan siveysvyön käyttöä, on tärkeää keskustella asiasta avoimesti ja selvittää, mitkä ovat kummankin osapuolen rajat ja toiveet.

Siveysvyön käyttö voi olla osa monenlaista BDSM-leikkiä, mutta sen käyttöön liittyy myös tiettyjä riskejä, kuten virtsatieinfektion tai ihon ärsytyksen riski, jos siveysvyöä käytetään pitkiä aikoja ilman taukoja. On tärkeää varmistaa, että siveysvyö on sopiva ja mukava käyttää, ja että sitä käytetään turvallisesti.

Jos olet epävarma siitä, miten käyttää siveysvyötä turvallisesti ja vastuullisesti, voit hakea neuvoja BDSM-yhteisöistä tai konsultoida asiantuntijaa. On myös tärkeää pitää siveysvyö puhtaana ja hyvässä kunnossa, jotta sen käyttö on turvallista ja miellyttävää.

Tarjoushinta 139,30 € Normaalihinta 199,00 €
Varastossa

Siveysvyö ruostumattomasta teräksestä.
Komplektissa lukko ja avaimet.
Materiaali: ruostumatonteras

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriHopea
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SIVEYSVYÖ NAISILLE AIDOSTA TERÄKSESTÄ
More from Hotlips - Sex toys