SIVEYSVYÖ NAISILLE AIDOSTA TERÄKSESTÄ

SKU
MW-X1402

Siveysvyö Naisille Aidosta Teräksestä – Eleganssia ja Kontrollia

Esittelyssä Siveysvyö Naisille Aidosta Teräksestä, hienostunut siveyslaite, joka on suunniteltu estämään naista masturboimasta ja tarjoamaan ainutlaatuisen tavan tutkia BDSM-leikkejä ja fetissikäyttöä. Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä sileillä kiillotetuilla reunoilla, tämä siveysvyö yhdistää turvallisuuden, mukavuuden ja esteettisen viehätyksen.

Tuotetiedot:

  • Materiaali: Lääketieteellinen teräs, tunnettu kestävyydestään ja turvallisuudestaan.
  • Paino: 0,7 kg, tarjoaa tukevan tunteen käytössä samalla kun se on mukava pitkäaikaisessakin käytössä.
  • Säädettävä Vyötärö: Vyötärön kokoa voidaan säätää välillä 65-90 cm, mahdollistaen henkilökohtaisen istuvuuden.

Turvallinen ja Vapaaehtoinen Käyttö: Siveysvyön käyttö edellyttää vapaaehtoista suostumusta kaikilta osapuolilta. On tärkeää käydä avoin keskustelu kumppanin kanssa ja selvittää molempien rajat ja toiveet ennen siveysvyön käyttöönottoa. Tämä varmistaa turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen molemmille osapuolille.

Käytön Huomioita:

  • Riskejä: Pitkäaikainen käyttö ilman taukoja voi aiheuttaa riskejä, kuten virtsatieinfektioita tai ihon ärsytystä. Varmista, että siveysvyö on sopivan kokoinen ja sitä käytetään turvallisesti.
  • Neuvot ja Tuki: Jos olet epävarma siveysvyön turvallisesta käytöstä, hae neuvoja BDSM-yhteisöistä tai asiantuntijoilta.
  • Puhdistus ja Huolto: Pitämällä siveysvyön puhtaana ja hyvässä kunnossa varmistat turvallisen ja miellyttävän käyttökokemuksen.
Tarjoushinta 139,30 € Normaalihinta 199,00 €
Varastossa

Pakettiin Sisältyy:

  • Lukko ja avaimet, jotka tarjoavat käyttäjälle ja avaimenhaltijalle täyden kontrollin.

Tämä Siveysvyö Naisille Aidosta Teräksestä tarjoaa uuden tavan kokea intiimejä leikkejä, tuoden lisää syvyyttä ja intensiteettiä suhteeseen. Koe aistillisuuden ja kontrollin täydellinen yhdistelmä tämän eleganssin ja turvallisuuden takaavan siveyslaitteen avulla.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriHopea
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SIVEYSVYÖ NAISILLE AIDOSTA TERÄKSESTÄ
More from Hotlips - Sex toys