Musta ihonmyötäinen joustava 3 aukon maski

SKU
21853

Tutustu Mustaan Ihonmyötäiseen Joustavaan 3 Aukon Maskiin – lisää mysteeriä ja kiihkoa intiimeihin hetkiisi. Tämä spandexista valmistettu maski on suunniteltu istumaan täydellisesti kasvoillesi, tarjoten silmä- ja suuaukot, jotka mahdollistavat aistien käytön samalla kun lisäävät anonymiteettiä ja mysteeriä. Ihanteellinen roolileikkeihin, tämä maski auttaa sinua ja kumppaniasi astumaan syvemmin rooleihinne, tuoden uutta jännitystä ja kiihottavuutta suhteeseenne.

Käyttöideoita ja Hyödyt:

  • Roolileikit: Käytä maskia osana roolileikkiä, joka syventää fantasianne toteutumista ja lisää kiihottavuutta.
  • Anonymiteetti ja Vapautuminen: Maski auttaa unohtamaan arjen ja vapautumaan normaaleista rooleista, tarjoten tilaisuuden tutkia intiimejä hetkiä uudella tavalla.
  • Turvallinen ja Kunnioittava Leikki: Muista, että vaikka maski lisää roolileikkien intensiteettiä, kaikki leikit tulisi aina toteuttaa turvallisesti ja kunnioittaen toisen rajoja ja suostumusta.

Musta Ihonmyötäinen Joustava 3 Aukon Maski on monipuolinen lisä makuuhuoneesi varustukseen, joka tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia leikin ja kiihottumisen maailmassa. Olitpa sitten kokenut roolileikkien harrastaja tai utelias kokeilemaan jotain uutta ja jännittävää, tämä maski tarjoaa turvallisen ja kiehtovan tavan tutkia seksuaalisuuttasi.

Tarjoushinta 19,90 € Normaalihinta 24,00 €
Ei varastossa

Säilytä alistuva incognito 3-reikäisen elastaanimaskin avulla.
Tämä mukava huppu, jossa on avoin suu ja silmät, on suunniteltu ulottumaan kokonaan pään yli, kun taas ohut, kevyt kangas nopeuttaa hengitystä ja kuuloa.
Mikä parasta, kohteesi näkee edelleen ja sinulla on edelleen pääsy hänen suuhunsa!
Yksi koko sopii useimmille.

Lisätietoja
BrandPipedream
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Musta ihonmyötäinen joustava 3 aukon maski
More from Pipedream