Spanish Fly Hot Passion 15ml, Rakkauden eliksiiri

SKU
250566d

Spanish Fly Hot Passion 15 ml, Rakkauden Eliksiiri

Sytytä Intohimosi: Spanish Fly Hot Passion

Spanish Fly Hot Passion on suunniteltu herättämään ja voimistamaan seksuaalista halua sekä miehillä että naisilla. Tämä rakkauden eliksiiri käyttää aminohappojen, vitamiinien ja luonnollisten yhdisteiden voimaa lisätäkseen seksuaalista aktiivisuutta ja tuodakseen uutta kipinää intiimeihin hetkiin. Olipa kyseessä erityinen ilta kumppanin kanssa tai halu kokeilla jotain uutta, Spanish Fly Hot Passion tarjoaa sen mitä tarvitset seksuaalisen halun herättämiseksi ja intohimon liekin sytyttämiseksi.

Käyttöohjeet:

Nauti 1 ml (5-7 tippaa) noin 30 minuuttia ennen seksuaalista toimintaa, kokeaksesi tuotteen täyden potentiaalin. Pidä mielessä, että maksimimäärä on 2 annosta 24 tunnin aikana, jotta voit nauttia turvallisesti ja vastuullisesti tämän eliksiirin tarjoamista eduista.

Tuotteen Ominaisuudet:

  • Seksuaalisen Aktiivisuuden Lisääminen: Stimuloi seksuaalista halua ja aktiivisuutta, tuoden lisää intohimoa ja elävyyttä seksielämääsi.
  • Luonnollinen Koostumus: Valmistettu aminohapoista, vitamiineista ja luonnollisista valmisteista, jotka on tunnetusti turvallisia ja tehokkaita seksuaalisen halun kohottamisessa.
  • Helppokäyttöinen: Helppo ja nopea tapa lisätä seksuaalista halukkuutta, sopii käytettäväksi erityistilaisuuksissa tai piristämään arkea.

Turvallisuus ja Säilytys:

Muista, että tämä tuote on täydennys ja sitä tulee käyttää osana tasapainoista ruokavaliota. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa ja kuivassa paikassa, jotta sen teho säilyy parhaalla mahdollisella tavalla.

Kokemuksen Voimistaminen:

Spanish Fly Hot Passion on suunniteltu miehille ja naisille, jotka etsivät turvallista ja luonnollista tapaa lisätä seksuaalista haluaan. Sen ainutlaatuinen koostumus tarjoaa mahdollisuuden kokea syvempi ja intensiivisempi yhteys kumppaniisi, sytyttäen intohimon, joka voi viedä seksuaalisen kokemuksenne uudelle tasolle.

Anna Spanish Fly Hot Passionin herättää aistisi ja tuoda uutta intohimoa seksuaaliseen elämääsi.

9,00 €
Varastossa
Stimuloivat rakkauden tipat miehille ja naisille seksuaalisen aktiivisuuden nostamiseksi.
Ota 5-7 tippaa 30min ennen seksiä.Älä käytä kuin max 2 kertaa vuorokaudessa.
Lisätietoja
BrandCobeco
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Spanish Fly Hot Passion 15ml, Rakkauden eliksiiri
More from Cobeco