ESPANJAN KÄRPÄSEN RAKKAUSTIPAT 15 ml

SKU
92541

Espanjan Kärpäsen Rakkaustipat 15 ml

Elävöitä Intohimosi: Espanjan Kärpäsen Rakkaustipat

Koe uudelleen intohimon kipinät ja lisää elämääsi jännitystä Espanjan Kärpäsen Rakkaustipoilla, suunniteltu herättämään ja vahvistamaan seksuaalista halukkuutta sekä miehillä että naisilla. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä aminohappoja, vitamiineja ja luonnollisia uutteita tarjoaa kattavan ratkaisun seksuaalisen halun herättämiseen ja seksuaalisen suorituskyvyn parantamiseen, tehden siitä täydellisen lisän aikuisten ja keski-ikäisten parien elämään, jotka etsivät jotain uutta ja virkistävää suhteeseensa.

Koetut Hyödyt:

  • Lisääntynyt Seksuaalinen Halukkuus: Koe lisääntynyt halu ja parempi kyky saavuttaa seksuaalinen kiihottuminen, tuoden uutta intoa ja elävyyttä intiimiin hetkiinne.
  • Parantunut Verenkierto: Nauti parantuneesta verenkierrosta sukuelimiin, mikä voi johtaa parempaan erektioon miehillä ja intensiivisempiin tuntemuksiin molemmille osapuolille.
  • Lisääntynyt Energia ja Kestävyys: Sisältää kofeiinia ja muita energiaa lisääviä ainesosia, jotka auttavat sinua tuntemaan olosi virkeämmäksi ja kestämään pidempään.
  • Rentoutuminen ja Stressin Vähentyminen: Koe rentoutumisen ja stressin lievittymisen tunteita, jotka auttavat sinua keskittymään hetkeen ja nauttimaan toistenne seurasta.
  • Parempi Mieliala: Paranna mielialaasi ja vähennä ahdistusta, mikä tekee seksuaalisista kohtaamisistasi vieläkin nautinnollisempia ja tyydyttävämpiä.

Käyttöohjeet:

Nauti 1 ml (5-7 tippaa) noin 30 minuuttia ennen seksuaalista aktiviteettia kokeaksesi täyden vaikutuksen. Muista, ettei vuorokaudessa tule nauttia enempää kuin 2 annosta, jotta varmistat turvallisen ja miellyttävän kokemuksen.

Tutustu Uuteen Ulottuvuuteen:

Espanjan Kärpäsen Rakkaustipat eivät ainoastaan elvytä seksuaalista halukkuutta, vaan tarjoavat myös mahdollisuuden tutkia uusia ulottuvuuksia intiimissä suhteessasi. Olitpa etsimässä tapoja tuoda uutta kipinää pitkäaikaiseen suhteeseen tai haluat vain kokeilla jotain uutta ja jännittävää, tämä tuote on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi.

Elävöitä suhdettasi ja koe intohimon uudelleensyntyminen Espanjan Kärpäsen Rakkaustippojen avulla.

Tarjoushinta 8,10 € Normaalihinta 9,00 €
Ei varastossa

Seuraavassa on joitakin raportoituja vaikutuksia:

Lisääntynyt seksuaalinen halukkuus: Joillakin käyttäjillä on raportoitu lisääntyneestä seksuaalisesta halukkuudesta ja paremmasta kyvystä saavuttaa seksuaalinen kiihottuminen.

Parantunut verenkierto: Jotkut käyttäjät ovat kertoneet paremmasta verenkierrosta sukuelimiin, mikä voi johtaa parempaan erektioon ja parempaan seksuaaliseen suorituskykyyn.

Lisääntynyt energia ja kestävyys: "Espanjan kärpäsen rakkaustipan" sisältämä kofeiini ja muut ainesosat voivat lisätä energiaa ja kestävyyttä.

Rentoutuminen ja stressin vähentyminen: Jotkut käyttäjät ovat raportoineet rentoutumisesta ja stressin vähentymisestä "Espanjan kärpäsen rakkaustipan" käytön jälkeen.

Parempi mieliala: Joillakin käyttäjillä on raportoitu paremmasta mielialasta ja vähentyneestä ahdistuksesta "Espanjan kärpäsen rakkaustipan" käytön jälkeen. 

Stimuloivat rakkauspisarat miehille ja naisille seksuaalisen aktiivisuuden lisäämiseksi.

Käyttö: 

Ota 1 ml (5-7 tippaa) 30 minuuttia ennen seksiä. Enimmäismäärä 2 annosta 24 tunnin aikana.

Tämä tuote koostuu aminohapoista, vitamiineista ja luonnollisista valmisteista.

Säilytä poissa lasten ulottuvilta ja säilytä kuivassa paikassa.

Lisätietoja
BrandCobeco
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ESPANJAN KÄRPÄSEN RAKKAUSTIPAT 15 ml
More from Cobeco