ESPANJAN KÄRPÄSEN RAKKAUSTIPAT 15 ml

SKU
92541

Vaikka "Espanjan kärpäsen rakkaustipan" tehokkuudesta ei ole olemassa tieteellistä näyttöä, jotkut ihmiset ovat raportoineet saavansa erilaisia ​​vaikutuksia sen käytöstä. On tärkeää huomata, että nämä vaikutukset ovat yksilöllisiä ja voivat vaihdella suuresti henkilöstä toiseen. Seuraavassa on joitakin raportoituja vaikutuksia:

Lisääntynyt seksuaalinen halukkuus: Joillakin käyttäjillä on raportoitu lisääntyneestä seksuaalisesta halukkuudesta ja paremmasta kyvystä saavuttaa seksuaalinen kiihottuminen.

Parantunut verenkierto: Jotkut käyttäjät ovat kertoneet paremmasta verenkierrosta sukuelimiin, mikä voi johtaa parempaan erektioon ja parempaan seksuaaliseen suorituskykyyn.

Lisääntynyt energia ja kestävyys: "Espanjan kärpäsen rakkaustipan" sisältämä kofeiini ja muut ainesosat voivat lisätä energiaa ja kestävyyttä.

Rentoutuminen ja stressin vähentyminen: Jotkut käyttäjät ovat raportoineet rentoutumisesta ja stressin vähentymisestä "Espanjan kärpäsen rakkaustipan" käytön jälkeen.

Parempi mieliala: Joillakin käyttäjillä on raportoitu paremmasta mielialasta ja vähentyneestä ahdistuksesta "Espanjan kärpäsen rakkaustipan" käytön jälkeen.
 


 

9,00 €
Varastossa

Stimuloivat rakkauspisarat miehille ja naisille seksuaalisen aktiivisuuden lisäämiseksi.

Käyttö: 

Ota 1 ml (5-7 tippaa) 30 minuuttia ennen seksiä. Enimmäismäärä 2 annosta 24 tunnin aikana.

Tämä tuote koostuu aminohapoista, vitamiineista ja luonnollisista valmisteista.

Säilytä poissa lasten ulottuvilta ja säilytä kuivassa paikassa.
 

Lisätietoja
BrandCobeco
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ESPANJAN KÄRPÄSEN RAKKAUSTIPAT 15 ml
More from Cobeco