STANDING STILL - VANKILASTA VAPAUTUMINEN

SKU
84608
POISSA SILMISTÄ, POISSA MIELESTÄ
Alice (Cléa Gaultier) ei ole aina ollut pyhimys, mutta kuuden pitkän vuoden vankilassa hän on vihdoin maksanut velkansa yhteiskunnalle. Nyt hän haluaa vain palata normaaliin elämään. Kuitenkin tänä aikana hänen ystävänsä jatkoivat elämäänsä ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut, hänen ollessaan pysähdyksissä... Entä jos Alicen paluu ei todellakaan mene suunnitelmien mukaan?
 
Vapautumispäivänä, kerättyään henkilökohtaiset tavaransa, Alice huomaa, että kukaan ei odota häntä vankilan portilla. Hän luuli ainakin, että Kate (Anissa Kate), hänen paras ystävänsä, olisi tullut hakemaan häntä. Palattuaan kaupunkiin nuoren naisen on palattava suuntansa, totuttava ääniin, hajuihin ja ihmisiin. Telien takana aika kuluu hitaasti, varsinkin kun ystävät ovat vähitellen lakanneet kuulemasta hänestä. He olivat niin lähellä, mutta kuten sanotaan, poissa silmistä, poissa mielestä. Kotiin saapuessaan Alice huomaa, että jopa hänen kanssaan jaetun talon lukot on vaihdettu hänen ystävänsä muuton seurauksena.
 
KARVAS PALUU TAKAISIN TODELLISUUTEEN
Hämmentyneenä Alice tajuaa, että hänen paluunsa todellisuuteen on hyvin erilaista kuin hän odotti. Jopa hänen suosikkipubinsa asiakkaat ovat vaihtuneet. Hänen vanhoja ystäviään ei enää ole, Alice joutuu suostumaan uuden elämän aloittamiseen. Lisäksi, kun muukalainen alkaa olla kiinnostunut hänestä, nuori nainen tarttuu tilaisuuteen, varsinkin jos se antaa hänelle mahdollisuuden löytää mielihyvän uudelleen miehen käsivarresta. Lämpimän yön jälkeen Alice päättää, että hänen komealla muukallaan on myös oikeus hyödyntää hänen viehätysvoimaansa ennen töihin lähtöä. Tämä on käyttämätön tilaisuus aloittaa päivä oikein.
 
Vapautumisestaan ​​lähtien Alice on yrittänyt ilman menestystä liittyä Miken, entisen poikaystävänsä, luo. Hänkin lakkasi nopeasti kuulemasta hänestä vangitsemisen jälkeen. He olivat tavanneet eräänä iltana sattumalta klubilla, kun Alice ja Kate, kuten tavallista, menivät säännöllisesti ulos pitämään hauskaa. Sinä iltana Mike ja hänen paras ystävänsä Luke tulivat kotiin kahden nuoren naisen kanssa ja nauttivat perusteellisesti Katen seksuaalisesta kyvystä Alice katsoessa. Tänä aamuna, kun hän avasi oven, Mike ei todellakaan odottanut tällaista yllätyskäyntiä. Hänen onneksi nuori nainen ei näytä ymmärtäneen, että hän on nyt suhteessa Kateen…
 
VAIN YKSI VAIHTOEHTO: ETEENPÄIN
Tajuttuaan, että hän voi luottaa vain siihen, että hän jatkaa elämänsä kulkua, Alice päättää pyyhkiä liuskan puhtaaksi, kunnes hän tapaa Steven, ainoan, joka oli yrittänyt varoittaa häntä siitä, että hänen väärät assosiaationsa aiheuttaisivat hänelle vain ongelmia. Nuori nainen otti tuolloin riskejä toimittamalla itse paketit, joiden sisältö saattoi saada hänet kiinni pitkäksi aikaa. Kun asiakas miellytti häntä, hän ei epäröinyt tarjota hänelle pientä luontoisbonusta. Ei mitään muuta kuin asiakasuskollisuuden rakentaminen. Ja sitten eräänä yönä kaikki meni pieleen. Poliisi tarkkaili hänen juuri synnyttämää miestä, eikä hän voinut paeta heitä.
 
Steven isännöimänä hän huomaa, että hänelläkin on omat vikansa ja että toisin kuin hänen entiset ystävänsä, jotka tekevät kaikkensa päästäkseen pois hänestä, hän ei ole muuttunut paljoa. Hän pitää edelleen riskialttiista suunnitelmista ja kauniista naisista. Alessandra Jane ja Lola Bellucci, hänen kaksi uutta valloitustaan, ovat ymmärtäneet kaikki edut, joita he voivat saada olemalla erittäin kiintynyt häneen. Monet tytöt rakastavat seksiä, mutta nämä kaksi kaunista nuorta naista ovat paljon muiden yläpuolella, kun on kyse töistä.
 
Vetääkseen lopullisesti rajan menneisyytensä alle Alice menee Katen ja Miken luo korjaamaan asiat. Vihasta huolimatta pariskunta päättää käyttää hetken hyväkseen kokeakseen hetkenkin uudelleen ilon, joka oli tuonut heidät yhteen vuosia sitten. Nyt Alicella on kaikki kortit käsissään elääkseen elämäänsä uudelleen eteenpäin.
Tarjoushinta 7,30 € Normaalihinta 14,90 €
Varastossa
  • Ohjaaja Liselle Bailey.
  • Studio Marc Dorcel. 
  • Vuosi 2022.
  • Kesto (minuuttia) 145.
  • Kieli saksa, englanti, espanja, ranska, puola.
  • Tekstitykset kreikkaksi, hollanniksi, portugaliksi.
  • Pääosissa Clea Gaultier, Anissa Kate, Alessandra Jane, Lola Bellucci.
  • SKU 84608.
Lisätietoja
BrandMarc Dorcel
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:STANDING STILL - VANKILASTA VAPAUTUMINEN
More from Marc Dorcel