Stay-ups Classic

SKU
2520036

Stay-Ups Classic Cotelli Collectionilta

Nauti ajattomasta eleganssista Stay-Ups Classic -sukkien avulla Cotelli Collectionilta. Nämä klassiset mustat sukat ovat koristeltu korkealla pitsireunuksella, ja niissä on kuubalainen kantapää ja takasauma, jotka tuovat ripauksen vanhanajan viehätystä. Valmistettu 90% polyamidista ja 10% elastaanista, nämä sukat tarjoavat sekä tyyliä että mukavuutta.

Kohota alusasukokoelmasi uudelle tasolle Stay-Ups Classic -sukkien avulla Cotelli Collectionilta. Nämä ajattoman tyylikkäät mustat sukat huokuvat eleganssia korkean pitsireunuksen, kuubalaisen kantapään ja takasauman ansiosta. Valmistettu polyamidista ja elastaanista, ne tarjoavat sekä mukavuutta että tyyliä. Täydelliset lisäämään ripaus vanhanajan glamouria mihin tahansa asuun, nämä sukat ovat välttämätön osa jokaista vaatekaappia. Yhdistä ne suosikki korkokenkiisi vastustamattoman tyylikkään ilmeen saavuttamiseksi.

Ideoita Stay-Ups Classic -sukkien käyttämiseen tai niistä hyödyntämiseen:

  1. Tyylikäs treffityyli: Pue nämä klassiset sukat romanttiselle treffi-illalle yhdessä pienen mustan mekon ja korkeiden korkokenkien kanssa tyylikkään ilmeen luomiseksi.
  2. Erityistilaisuudet: Lisää ripaus vanhanajan eleganssia muodollisiin tapahtumiin tai erityisiin tilaisuuksiin yhdistämällä nämä sukat eleganttiin mekkoon tai cocktailmekkoon, täydennettynä korkeilla korkokengillä.
  3. Roolileikki: Sisällytä nämä sukat roolileikkiskenaarioihin lisätäksesi ripauksen houkuttelevaa charmia ja vetovoimaa, korostaen sitä korkeilla korkokengillä.
  4. Arkipäivän eleganssi: Kohota arkisen alusasukokoelmasi tasoa käyttämällä näitä sukkia hameiden tai mekkojen alla hienostuneen ja tyylikkään ilmeen saavuttamiseksi. Viimeistele ilme suosikkikorkokengilläsi lisätäksesi siihen vetovoimaa ja itsevarmuutta.
13,90 € Normaalihinta 16,90 €
Varastossa
Klassiset mustat sukat. Korkea pitsinen yläosa, takana sauma. 90% polyamidi, 10% elastani
Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Stay-ups Classic
More from Cottelli Collection