STEAMPUNK RIVETS SKULL MASKI

SKU
MW-X3631

Steampunk Rivets Skull Maski – Erikoisuutesi Ilmentymä

Löydä täydellinen yhdistelmä mysteeriä ja tyyliä Steampunk Rivets Skull Maskin avulla. Tämä keinonahkainen suun peittävä maski on suunniteltu lisäämään asuusi ainutlaatuista steampunk-vivahteista ilmettä. Sen kiehtova design yhdistää menneen ajan koneellisen estetiikan nykyaikaisen muodin kanssa, luoden vaikuttavan visuaalisen kokonaisuuden.

Materiaali ja Koko: Valmistettu laadukkaasta keinonahasta, tämä maski tarjoaa sekä kestävyyttä että mukavuutta. Yhden koon suunnittelu varmistaa, että se sopii useimmille kasvoille, tehden siitä monipuolisen lisän erilaisiin asuihin. Maskin pituus on 17 cm ja korkeus 12 cm, tarjoten kattavan suojan ja tyylikkään ilmeen.

Steampunk-Henki: Tämä maski on täynnä steampunk-genren ominaisia elementtejä, kuten metallisia niittejä ja koneellisia yksityiskohtia, jotka yhdessä luovat ainutlaatuisen ja mielikuvituksellisen tyylin. Se on ihanteellinen valinta cosplay-juhliin, teemabileisiin tai jopa jokapäiväiseen käyttöön, jos haluat tuoda esiin persoonallisuuttasi ja asennettasi.

Monikäyttöisyys: Ei pelkästään tyylikäs, vaan myös käytännöllinen, tämä maski suojaa suun aluetta säilyttäen samalla hengittävyyden. Sen ainutlaatuinen design tekee siitä keskipisteen missä tahansa asussa, olipa kyse sitten festivaalista, valokuvauksesta tai erikoistilaisuudesta.

Steampunk Rivets Skull Maski on erinomainen lisävaruste niille, jotka arvostavat ainutlaatuisuutta ja haluavat tuoda esiin rohkean puolensa. Sen yksityiskohdat ja suunnittelu heijastavat steampunk-maailman mielikuvituksellisuutta ja seikkailunhalua, tehdäkseen jokaisesta hetkestä unohtumattoman. Luo oma tarinasi ja anna tämän maskin johdattaa sinut fantasiamaailmojen läpi.

Tarjoushinta 17,43 € Normaalihinta 24,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:STEAMPUNK RIVETS SKULL MASKI
More from Hotlips - Sex toys