Strap on! Colour,Vaidettavilla värillisillä dildoilla

SKU
05227400000

Tämä strap-on-setti sisältää kolme vaihdettavaa dildoa ja säädettävät rihmat. Tässä on lisätietoja tuotteesta ja suositeltu käyttöohje:

Dildot:

Punainen sileä dildo: Pituus 19 cm, halkaisija 3 cm. Tämä dildo tarjoaa sileän ja perinteisen stimulaation.

Sininen kohokuvioitu dildo: Pituus 20 cm, halkaisija 2,5-4 cm. Tämä dildo tarjoaa lisää tunnetta ja stimulaatiota tekstuurin ansiosta.

Läpinäkyvä taipuva G-pisteen stimulaattori: Pituus 19 cm, halkaisija 2-4,5 cm. Tämä dildo on erityisesti suunniteltu G-pisteen stimulointiin ja sen taipuva muoto mahdollistaa paremman tarkan kohdistamisen.

Materiaali: Kaikki kolme dildoa on valmistettu jelly-materiaalista. Jelly-materiaali on pehmeää, joustavaa ja miellyttävää iholla.

Strap-on- kiinnityshihnat: Setti sisältää pehmeät ja säädettävät rihmat, jotka mahdollistavat strap-onin mukauttamisen käyttäjän keholle sopivaksi. 

Hihnat on suunniteltu istumaan mukavasti ja pysymään tukevasti paikallaan.

Käyttöohjeet:

Valmistelu: Ennen käyttöä varmista, että olet rentoutunut ja kiihottunut. Voit halutessasi käyttää vesipohjaista liukuvoidetta dildon pinnalle, jotta se liukuu helposti ja mukavasti.

Kiinnitys: Valitse haluamasi dildo ja kiinnitä se strap-oniin. Varmista, että dildo on kiinnitetty tukevasti ja turvallisesti.

Säätö: Säädä strap-onin hihnat sopiviksi kehosi mukaan. Varmista, että rihmat istuvat mukavasti, mutta tukevasti.

Käyttö: Strap-onia voi käyttää sekä vaginaaliseen että anaaliseen seksiin. Etsi itsellesi ja kumppanillesi miellyttävimmät asennot ja liikkeet. Kommunikoi avoimesti kumppanisi kanssa ja kuuntele hänen toiveitaan ja tarpeitaan.

Turvallisuus: Käytä strap-onia varovasti ja vältä voimakkaita tai äkillisiä liikkeitä. Pidä huolta hygieniasta puhdistamalla dildo huolellisesti ennen ja jälkeen käytön. Noudata valmistajan antamia ohjeita puhdistamiseen ja säilytykseen.

On tärkeää keskustella kumppanisi kanssa ja ottaa huomioon molempien mieltymykset, rajoitukset ja mukavuustaso ennen tuotteen käyttöä. 

Kunnioita toistenne rajoja ja varmista, että käyttö on molemmille miellyttävää ja turvallista.
 


 

59,90 €
Varastossa

Strap-on hihnat ja kolme vaihdettavaa dildoa, jotka sopivat siihen.
- Punainen ja sileä dildo: 19 cm, Ø 3 cm,
- Sininen dildo: 20 cm, Ø 2,5-4 cm,
- Kirkas G-piste dildo: 19 cm, Ø 2-4,5 cm,
Kaikki kolme dildoa on valmistettu pehmeästa jellymateriaalista.
Strapin hihnat ovat pehmeät ja jämäkät. Säädettävät hihnat sopii kaikille.

Lisätietoja
BrandYOU2TOYS
VäriMonivärinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Strap on! Colour,Vaidettavilla värillisillä dildoilla
More from YOU2TOYS