Valkoinen pakkopaita talutuslenkillä

SKU
MW-X8034C

Valkoinen Pakkopaita Talutuslenkillä – Hallitsevaa Intiimiyttä ja Kiihottavaa Sitomista

Valkoinen Pakkopaita Talutuslenkillä tarjoaa sinulle ja kumppanillesi mahdollisuuden kokea hallitsevan ja kiihottavan sitomisen maailmaa korkealaatuisella ja käytännöllisellä tavalla. Tämä pakkopaita on suunniteltu tarjoamaan täydellinen hallinta ja rajoittaminen villimmille hetkille makuuhuoneessa. Valkoinen väri tuo lisäksi puhtauden ja kiihottavan kontrastin leikkeihinne.

Tärkeimmät Ominaisuudet:

  • Korkealaatuinen Nahka: Pakkopaita on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta nahasta, mikä varmistaa turvallisen ja kestävän käytön.
  • Monipuoliset Säädöt: Useat vyötyyppiset hihnat mahdollistavat tiukan ja mukautetun istuvuuden, joka pitää kumppanisi tiukasti hallinnassasi.
  • Talutuslenkki Lisäkontrolliin: Pakkopaidassa on kätevä talutuslenkki, jonka avulla voit ohjata kumppaniasi ja lisätä hallintaa leikkeihinne.

Käyttöideoita:

  • Hallitseva Sitominen: Käytä pakkopaitaa hallitsevan sitomisen välineenä, joka rajoittaa kumppanisi liikkumista ja lisää kiihottumista.
  • Leikkiä ja Kehitystä: Kokeile erilaisia asentoja ja leikkejä pakkopaidan avulla, ja tutustu uusiin tapoihin kokea ja nauttia intiimiydestäsi.
  • Rohkea ja Villi Seikkailu: Astu rohkeasti uusiin seikkailuihin kumppanisi kanssa ja löydä yhdessä intohimoa ja kiihkoa pakkopaidan hallitsevassa otteessa.

Miksi Valita Valkoinen Pakkopaita Talutuslenkillä?

Valkoinen Pakkopaita Talutuslenkillä tarjoaa sinulle ja kumppanillesi mahdollisuuden kokea kiihottavia ja hallitsevia leikkejä, jotka syventävät intiimiä yhteyttänne ja lisäävät kuumia hetkiä yhdessä. Astu rohkeasti uudenlaiseen nautintoon ja anna tämän pakkopaidan tuoda uusia ulottuvuuksia leikkeihinne.

Tarjoushinta 41,93 € Normaalihinta 59,90 €
Varastossa

Väri: Valkoinen.

Materiaali: PU (keinonahka).

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriValkoinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Valkoinen pakkopaita talutuslenkillä
More from Hotlips - Sex toys