Superseksikäs Alusvaatesetti - Abierta Fina by Cotelli

SKU
2220164
Superseksikäs Alusvaatesetti - Abierta Fina by Cotelli

Rinnat paljastava rintaliivi ja haaroista avoimet pikkuhousut. 
Hintaan kuuluvat myös sukkanauhaliivit.

Toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa.

39,90 €
Varastossa

Abierta Fina by Cotelli -sukkahihnasetti tarjoaa useita etuja sekä pariskunnille että naisille:

  • Sensuaalisuus ja Eleganssi: Tämän alusvaatesetin erittäin seksikäs design henkii sensuaalisuutta ja eleganssia. Musta väri yhdistettynä marjavärisiin kuvioihin luo hienostuneen tunnelman, mikä tekee siitä täydellisen erityisiin tilaisuuksiin tai intiimeihin hetkiin.
  • Mukava Istuvuus: Rintaliivit ovat kevyesti topatut lisämukavuutta ja tukea varten, varmistaen imartelevan istuvuuden kaikenkokoisille ja -muotoisille naisille. Lisäksi säädettävät olkaimet mahdollistavat istuvuuden muokkaamisen täydelliseksi.
  • Monipuolinen Käyttö: Settiin kuuluu sukkanauhaliivi ja avoimella haaraosalla varustettu stringit, mikä lisää vaatteiden monipuolisuutta. Naiset voivat valita käyttävänsä kaikkia osia yhdessä täydellisen ja kiihottavan ilmeen luomiseksi tai yhdistellä niitä muiden alusvaatteiden kanssa oman mieltymyksensä mukaan.
  • Laadukkaat Materiaalit: Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista (85% polyamidia, 15% elastaania), tämä alusvaatesetti tarjoaa ylellisen tunteen ihoa vasten samalla tarjoten kestävyyttä pitkäaikaiseen käyttöön. Materiaalit ovat pehmeitä ja joustavia, mahdollistaen liikkumisen vapauden ja mukavan käytön päivän tai illan aikana.
  • Lisääntynyt Intimiteetti: Sensuaalisen alusvaatteen käyttö voi lisätä intiimiyttä pariskuntien välillä lisäämällä itsevarmuutta ja luomalla romanttisen ilmapiirin. Tämä setti on suunniteltu tekemään naisista itsevarmoja, seksikkäitä ja voimaantuneita, mikä voi johtaa unohtumattomiin ja intohimoisiin hetkiin heidän kumppaninsa kanssa.

Abierta Fina by Cotelli -sukkahihnasetti yhdistää sensuaalisuuden, mukavuuden ja laadukkaan käsityön, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan naisille, jotka haluavat tuntea itsensä itsevarmoiksi ja viehättäviksi alusvaatteissaan, olipa kyse sitten erityistilanteista tai intiimeistä hetkistä kumppaninsa kanssa.

Lisätietoja
BrandAbierta Fina
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Superseksikäs Alusvaatesetti - Abierta Fina by Cotelli