Suupallo ja nänninipistimet yhdessä

SKU
MW-X2028

Tutustu ainutlaatuiseen Hengittävään Suupalloon Nännipuristimilla – täydellinen yhdistelmä BDSM-leikkeihin. Tämä innovatiivinen tuote on suunniteltu tuomaan lisää nautintoa ja kontrollia leikkeihinne, tarjoten samanaikaisesti mahdollisuuden hengityksen hallintaan. Hengittävä suupallo ketjulla ja säädettävillä nännipuristimilla on valmistettu turvallisista materiaaleista, varmistaen mukavan ja turvallisen käyttökokemuksen BDSM-harrastajille.

Tuotteen Ominaisuudet:

  • Hengittävä Suupallo: Halkaisijaltaan 5 cm, tämä suupallo mahdollistaa hengittämisen leikin aikana, lisäten turvallisuutta ja mukavuutta.
  • Säädettävät Nännipuristimet: Tarkasti säädettävissä olevat nännipuristimet mahdollistavat yksilöllisen paineen säätelyn, tarjoten räätälöidyn nautinnon tason.
  • Ketjun Pituus: 34 cm pitkä ketju yhdistää suupallon nännipuristimiin, lisäten visuaalista houkuttelevuutta ja monipuolisten leikkien mahdollisuutta.
  • Koko: Yleiskoko, 60 * 2,5 cm, varmistaa, että tuote sopii useimmille käyttäjille ja tarjoaa säädettävyyttä maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi.

Käyttöideat:

  • Syventää BDSM-Kokemuksia: Tämän tuotteen avulla voit tutkia sekä nautinnon että kivun rajoja turvallisesti, tuoden uuden ulottuvuuden BDSM-leikkeihin.
  • Kontrollin ja Luottamuksen Vahvistaminen: Käyttämällä hengittävää suupalloa nännipuristimilla voit vahvistaa suhdettasi kumppaniisi, kun tutkitte yhdessä luottamuksen ja kontrollin teemoja.
  • Aistillisen Tunnelman Luominen: Visuaalisesti kiehtova yhdistelmä hengittävää suupalloa ja nännipuristimia lisää aistillisuutta ja syventää intiimiä yhteyttänne.

Hengittävä Suupallo Nännipuristimilla on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä leikkeihinsä sekä fyysistä että psyykkistä syvyyttä. Olipa kyseessä sitten BDSM-konkarit tai uteliaat uudet tutkijat, tämä tuote tarjoaa turvallisen ja säädettävän tavan kokea yhteisiä hetkiä täynnä nautintoa ja jännitystä.

11,83 € Normaalihinta 16,90 €
Varastossa

Hengittävä suupallo ketjulla nännipuristimien kanssa. Suupallon halkaisija: 5 cm Säädettävät nännipuristimet Koko: 60 * 2,5 cm Ketjun pituus: 34 cm

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Suupallo ja nänninipistimet yhdessä
More from Hotlips - Sex toys