Svenjoyment miesten Playsuit

SKU
2150190

Svenjoyment miesten makkarin leikkiasu edestä avattavalla vetoketjulla.

Tutustu SVENJOYMENT MIEHILLE SUUNNITELTUUN ASUUN, joka on suunniteltu rohkealle ja seikkailunhaluiselle miehelle. Tämä hihaton miesten body yhdistelee taidokkaasti verkkokangasta, joustavaa kangasta ja raidallista puoliläpinäkyvää verkkoa, luoden ulkonäön, joka on sekä houkutteleva että mukava.

Asun etupuolella on kaksi käytännöllistä kiinnitystä – vetoketjut rinnassa ja intiimialueella, jotka tarjoavat helpon pääsyn ja lisäävät asun käytännöllisyyttä ja monipuolisuutta. Vetoketjujen ansiosta asu on helppo pukea päälle ja ottaa pois, tarjoten samalla mahdollisuuden säätää ilmeen seksikkyyttä ja mukavuutta tilanteen mukaan.

Asu istuu täydellisesti vartalolle, korostaen käyttäjänsä parhaita puolia. Sen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, mikä takaa, että se näyttää hyvältä kaikista kulmista katsottuna. 90% polyamidi- ja 10% elastaanikoostumus tarjoaa erinomaisen joustavuuden ja mukavuuden, salliessa vapaan liikkuvuuden ilman, että asu menettää muotoaan.

SVENJOYMENT MIEHILLE SUUNNITELTU ASU on täydellinen valinta miehelle, joka haluaa yhdistää tyylin, mukavuuden ja hienostuneisuuden. Se on ihanteellinen erityistilaisuuksiin, viettelyyn tai vain lisäämään itsevarmuutta arkeen. Koe itse tämän ainutlaatuisen asun tarjoama mukavuus ja tyylikkyys.

Materiaalit: 90% Polyamidia ja 10% Elastaania.

45,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandSvenjoyment
Weight NETTO0.010000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Svenjoyment miesten Playsuit
More from Svenjoyment