Musta maski sydänkuvioilla

SKU
MW-X3560

Koe ripaus kiihkoa Heart Eyelid Mask -silmämaskin kanssa, joka on välttämätön lisä intohimon ja läheisyyden sytyttämiseen makuuhuoneessa. Valmistettu korkealaatuisesta PVC-materiaalista, tämä seksikäs silmämaski lisää salaperäisyyden ja vetovoiman vivahteen mihin tahansa intiimiin kohtaamiseen.

Ihannevalinta pareille, jotka haluavat maustaa rakkauselämäänsä, tämä musta silmämaski on suunniteltu vangitsemaan kumppanisi huomion ja nostamaan sensuaalisia kokemuksia uusiin ulottuvuuksiin. Olitpa sitten nauttimassa romanttisesta illasta yhdessä tai tutkimassa uusia fantasioita, tämä maski varmasti tehostaa jännitystä ja odotusta sinun ja kumppanisi välillä.

Yksi koko sopii kaikille -muotoilu takaa mukavan ja napakan istuvuuden kaikille, kiitos sen joustavien ominaisuuksien. Sukella tähän kiehtovaan maskiin ja anna mielikuvituksesi villiintyä, kun omaksut läheisyyden jännityksen rakkaasi kanssa.
Lisää ripaus mysteeriä ja kiehtovuutta makuuhuoneen seikkailuihin Heart Eyelid Mask -silmämaskilla. Olitpa sitten juhlistamassa erityistä tilaisuutta tai yksinkertaisesti pyrkimässä herättämään intohimon suhteessasi, tämä tyylikäs ja monipuolinen lisävaruste varmasti jättää pysyvän vaikutuksen.

Tarjoushinta 6,93 € Normaalihinta 9,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Musta maski sydänkuvioilla
More from Hotlips - Sex toys