TERÄKSINEN RYHTIRAUTA

SKU
mw-x1401

Teräksinen Ryhtirauta

Tämä teräksinen ryhtirauta on suunniteltu tuomaan hallintaa ja ohjausta kumppanin ryhtiin ja liikkeisiin. Kiinnitettävä rintoihin, tämä väline antaa sinulle mahdollisuuden ohjata kumppaniasi haluamaasi suuntaan.

Tuotetiedot:

  • Kestävä Teräsrakenne: Valmistettu kestävästä teräksestä, joka takaa luotettavan ja pitkäikäisen käytön.
  • Säädettävät Mitat: Soveltuu rintoihin, joiden ympärysmitta on 81-93 cm, tarjoten mukautuvuutta eri käyttäjille.

Käyttöideoita:

  1. BDSM-Valine: Käytä ryhtirautaa osana BDSM-leikkejä hallitaksesi kumppanisi liikkeitä ja ryhtiä, lisäten elementtejä alistumisen ja kontrollin välille.
  2. Kehonhallinta: Käytä ryhtirautaa opettaaksesi tai korjataksesi kumppanisi ryhtiä ja asentoa, tarjoten samalla mahdollisuuden intiimiin vuorovaikutukseen ja ohjaukseen.
  3. Nautinnollinen Käyttö: Hyödynnä ryhtirautaa luodaksesi kiihottavia ja stimuloivia tilanteita, jotka tuovat lisämaustetta makuuhuoneeseen ja lisäävät intohimoa ja jännitystä.
  4. Talutus ja Ohjaus: Käytä rautojen nuppeja taluttaaksesi ja ohjataksesi kumppaniasi haluamaasi suuntaan, tarjoten samalla visuaalista ja fyysistä stimulaatiota.
  5. Räätälöity Käyttö: Säädettävät mitat mahdollistavat rautojen sovittamisen eri kokoisille rinnoille, varmistaen mukavan ja turvallisen käyttökokemuksen.

Tuo lisää hallintaa ja kiihkoa makuuhuoneeseesi tällä teräksisellä ryhtiraudalla. Koe uudenlaisia nautintoja ja tutki BDSM:n maailmaa kumppanisi kanssa tällä monipuolisella ja stimuloivalla välineellä.

Tarjoushinta 69,93 € Normaalihinta 99,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriHopea
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TERÄKSINEN RYHTIRAUTA
More from Hotlips - Sex toys