Testosterone Activator 100 tbl

SKU
TestActiv100

3200mg Tribulus Terrestris testosteronibuusteria per annos!! (4 tablettia)

Tribulus nostaa miehen oman testosteronitason maksimiin ja auttaa erektiossa sekä nostaa seksuaalista suorituskykyä.

Kohonnut testostreronitaso auttaa myös luvallisesti urheilusuorituksissa ja auttaa polttamaan rasvaa säilyttäen lihakset.

Parantaa verenkiertoa ja potenssia.

Testosteronitaso laskee miehillä yleensä alkaen jo 30 ikävuoden jälkeen ja se aiheuttaa monet miesten vaivoista ja vaikuttaa kaikken miesten ulkonäköön.

Naishormoni estrogeenitaso nousee, rasvaa kertyy sinne missä sitä ei ollut ennen..

 Alaselkään, kainaloihin, rintoihin ja keskivartaloon.

Kuka sitä haluaa?

Ei kukaan. Ratkaisu on olemassa: HC Testosterone activator . Joka annoksessa huimat 3200mg Tribulus Terrestris uutetta, joka sisältää 90% saponiinia.

Käyttöohje: Ota 1-2 kertaa päivässä 1-2 tablettia kerrallaan pidemmän periodin aikana. 

Testosteronitaso nousee muutamissa päivissä ja maksimiin se nousee muutaman viikon kuurilla.

Pakkaus 100 tablettia.

Tarjoushinta 15,90 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa

Tribulus terrestris on kasvi, jonka juurta ja hedelmää on käytetty perinteisesti eri tarkoituksiin, kuten seksuaalisen toiminnan edistämiseen ja urheilusuorituksen tehostamiseen. Tribulus terrestris -ravintolisäkapseleiden on väitetty tarjoavan useita etuja miehille. Tässä on kuusi mahdollista etua:

Lisää testosteronitasoja: Tribulus terrestris -ravintolisäkapseleiden on väitetty lisäävän testosteronitasoja, mikä voi parantaa seksuaalista toimintaa ja lihasmassan kasvua.

Parantaa libidoa: Joissakin tutkimuksissa on havaittu, että tribulus terrestris voi parantaa miesten seksuaalista halukkuutta ja suorituskykyä.

Edistää lihaskasvua: Tribulus terrestris -ravintolisäkapseleiden on väitetty auttavan lihaskasvussa, koska se lisää testosteronitasoja ja insuliinin kaltaisen kasvutekijän (IGF-1) tasoa.

Parantaa erektioita: Joissakin tutkimuksissa on havaittu, että tribulus terrestris voi auttaa parantamaan erektiokykyä ja vähentämään erektiohäiriöitä.

Parantaa mielialaa: Tribulus terrestris -ravintolisäkapseleiden on väitetty auttavan parantamaan mielialaa ja vähentämään stressiä ja ahdistusta.

Parantaa urheilusuoritusta: Tribulus terrestris -ravintolisäkapseleiden on väitetty parantavan urheilusuoritusta ja kestävyyttä, koska se lisää testosteronitasoja ja verenkiertoa.

Lisätietoja
BrandHC PRO
Paketin koko100 pcs
Kenelle sopiiMiehille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Testosterone Activator 100 tbl