NAAPURITYTTÖ SEKSINUKKE KUNNOLLISILLA TUNNELEILLA

SKU
13530

Jännittävässä seksinukessa on luonnollisen kokoinen muotoilu, 3 tuhmaa rakkausreikää ja puristettava runko.

Riippumatta siitä, minkä valitset, tiukat kammiot luovat varmasti nautinnon ihmemaan jokaiselle jäsenelle, joka haluaa pujahtaa sisälle.

Kokovartaloseksinukke on loistava valinta kaikille, jotka haluavat hieman enemmän seksileikistään kurvikkaan täysikokoisen seksinuken kanssa, joka vain odottaa panoa.

Syntisen seksikäs rakkausnukke on uskomaton nautinto jokaisessa asennossa, takaapäin, anaalille, perinteisessä asennossa ja monessa muussa. Tämä kestävä seksinukke on helppokäyttöinen, helppo puhdistaa eikä vaadi erityistä hoitoa.

Pese hiha sisä- ja ulkopuolelta ennen ja jokaisen käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja saippualla ja desinfioi sitten Universal Toy Cleaner -puhdistusaineella.

49,90 €
Varastossa
Viisi suosituinta seksiasentoa ovat :
 
1. Nainen päällä
Kysy mieheltäsi, mikä saa hänet voit innostumaan huoneessa ja olla aika varma, että hän vastaa ”sinun miellyttäminen”. seksikäs asento päästää sinut ohjaksiin, ja se on juuri se paikka, johon hän haluat. Ota ohjakset käsiisi ja määritä se tahti mitä sinä haluat, ja anna hänen vain tulla mukana. Bonusspekti? Hän rakastaa katsella kurvejasi… Joten jätä valot tällä kertaa päälle ja anna hänen nauttia maisemista.
 
 2. Lähetyssaarnaaja
Tämä perinteinen asento on yksi miesten suosikeista, mutta muuten on ohjakset käsissä, olette silti intiimisti: sinun lantiosi tekee kaiken työn, ja voit sinetöidä hänen huulet ja silmät helposti. Ja kun hän on ohjastavassa osassa päälläsi, voitte nähdä tahdin yhdessä. Jos haluat, että hän liikkuu hitaammin tai syvemmälle, aseta kädet hänen lantiolle ja ohjaa häntä. Paras seksi on kuin hyvä keskustelu, ja lähetyssaarnaaja asento antaa sinulle kommunikoida kehonkielellä.
 
 3. Käänteinen lehmityttö
Tässä käänteisessä variaatiossa naisen ratsastamisesta, toteutuu kaksi täydellisesti maailmaa miehelle. Se antaa hänelle samat seksikkäät näkymät, kuin mitä hän saisi doggystylessä, mutta nyt sinä olet ohjaksissa. Tämä asento ei mahdollista suurta koskettelua tai katsekontaktia, mutta tämä antaa mukavan kontrastin klassisiin, romanttisiin asentoihin. Jos kaipaat lähempää yhteyttä, katso häntä olkasi yli touhutessanne – se saa teidät noin nautinnon huipille.
 
4. Koiratyyli eli Doggystyle
Tämä taka-asento päästää miehen ohjaksiin, antaen hänen huomionsa syvyyden ja tahdin. Tämän lisäksi tämä asento mahdollistaa syvemmän työntymisen, joka antaa miehelle olon, että hän on huoneen kuningas. Jotkut naiset rakastavat tätä täyttä tunnetta, mutta jos se tuntuu sinusta pahalta, kerro hänelle. Kommunikointi on avain nautinnolliseen seksiin ja täysienpsykologen etujenointiin fyysisessä intiimiydessä.
 
5. Seisten
Seisten seksin harrastaminen ei ehkä ole ihan jokapäiväinen homma, mutta se on täysin kaikkea ”pakko saada sinut nyt”-tilanteisiin, joissa hän ei vain voi vastustaa sinua. Ottipa hän sitten uudella keittiön tai tukevasti seinää vasten, tämä spontaani asento on täydellinen pikapanolle.
 
Lisätietoja
BrandCalExotics
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:NAAPURITYTTÖ SEKSINUKKE KUNNOLLISILLA TUNNELEILLA
More from CalExotics