MARKKINOIDEN PARAS EROOTTINEN JOULUKALENTERI JA LAHJASETTI

SKU
LBX-AC22
Oletko valmis vuoden hauskimpaan ja jännittävimpään lahjaan? Viisi aistia ovat keskeisessä asemassa tässä ylellisessä smaragdinvihreässä ja samppanjakultaisessa adventtikalenterissa! 
Tämä supertyylikäs aikuisten joulukalenteri on täynnä erilaisia lahjoja omalle rakkaalle ja miksei molemmille. 
Avaa kaikki kerralla tai yksi luukku joka päivä saadaksesi loputtoman joulun autuuden.

Tässä kalenterissa on paremmat eroottiset lelut ja muut erotiikkaan liittyvät tavarat kuin satisfyer premium kalenterissa . Jos vertaamme markkinoiden toisiin aikuisten
joulukalentereihin ja lahjasetteihin, niin tässä on paras sisältö ja paras hinta ja laatusuhde!
Tämä on paras jouluyllätys ja nyt vielä tarjoushintaan!
Tarjoushinta 89,90 € Normaalihinta 450,00 €
Varastossa

Etsitkö tapaa lisätä maustetta seksielämääsi? Älä etsi kauempaa kuin EasyToysin eroottinen adventtikalenteri. Tämä edullinen kalenteri sisältää 24 jännittävää yllätystä, ja se on varmasti jännittävin lahja, jonka rakkaasi tänä vuonna saa. Eroottisesta adventtikalenterista löytyy jokaiselle jotakin vibraattoreista ja bondage-leluista liukuvoiteisiin ja hierontaöljyihin.
Huomioi myös ,että erikseen ostettuina nämä samat tuotteet maksaisivat noin 450 euroa!

Käyttöohjeet:

- Laatikko nro 1: Erikseen toimitetut paristot on asetettava eri suuntiin. Rinnaa plus- ja miinusmerkit lelun merkkien kanssa. Sulje lelu ja varmista, että se on suorassa, jotta se sulkeutuu turvallisesti. Kaukosäätimen paristo toimitetaan erikseen, ja se tulee asettaa tasapuoli ylöspäin. Yritä olla koskettamatta akun pohjaan. Paina sitten kaukosäätimen on/off-painiketta jatkuvasti, kunnes muna alkaa värisemään, minkä jälkeen voit vaihtaa asetuksia

- Laatikko nro 4: latauspiste on kahvan alla.

- Laatikko nro 24: latauspiste on lelun pyöreän osan sivulla, virtapainikkeen vieressä.

- Magneettisella laturilla varustetut lelut: varmista, että laturi on liitetty oikein lelun latauspisteeseen. Jos se on kytketty oikein, valo syttyy.

- Tuotteen testaamiseksi ja/tai käyttämiseksi on tärkeää, että lelua ei ole liitetty laturiin.

- Pakkaus: tämän vuoden pakkaus on erilainen kuin aikaisempina vuosina. Kalenteri koostuu nyt sisälaatikosta, jota ympäröi Naughty and Nice -kääre. Sisälaatikko kääreellä toimitetaan ruskeassa lähetyslaatikossa. Kalenteri on tiiviisti pakattu sisään. Avaa pakkaus seuraavasti:

Avaa ruskean kuljetuslaatikon ylä- ja alaosa varovasti veitsellä tai saksilla. Avaa sitten liimatut saumat laatikon sivuilla vetämällä ne auki käsin. Nyt voit varovasti poistaa kalenterin kokonaisuudessaan kuljetuspakkauksesta.

 

 
Lisätietoja
BrandEasyToys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MARKKINOIDEN PARAS EROOTTINEN JOULUKALENTERI JA LAHJASETTI
More from EasyToys