SUKKAHOUSUT SUKKANAUHALIIVIKUVIOLLA S-XL

SKU
2510340

Viehätä kumppaniasi näillä seksikkäillä avosukkahousuilla, jotka on saatavilla ko'oissa S-XL. Nämä sukkahousut eivät ole vain vaatekappale; ne ovat kutsu tutkimaan viehätyksen ja tyylikkyyden maailmaa. Samettisen pehmeästä materiaalista valmistetut ja kiehtovalla kuviolla koristellut sukkahousut lupaavat lumota ja kiehtoa. Kutsuva avoin haara-alue lisää yllätyksen ja jännityksen elementin, täydellisesti yhdistäen mukavuuden ja viettelyn kiihkon.

12,90 € Normaalihinta 16,90 €
Varastossa

Miksi valita meidän Avosukkahousut Henkselien Kanssa?

  • Innovatiivinen Design: Avoin haara-alue lisääten viehätysvoimaa ja henkselit tuoden ripauksen klassista viettelyä, nämä sukkahousut varmasti kääntävät päitä ja herättävät halua.
  • Ylivoimainen Mukavuus: Valmistettu 89% polyamidista, 9% spandexista ja 2% polypropeenista, tarjoten pehmeän, joustavan istuvuuden, joka mukautuu kauniisti vartaloosi, varmistaen mukavuuden koko käytön ajan.
  • Monipuolinen Viehätys: Olipa kyseessä erityinen ilta kumppanisi kanssa, rohkea lisä juhla-asuusi tai salainen itseluottamuksen kohottaja työvaatetuksesi alla, nämä sukkahousut palvelevat jokaista tilaisuutta.
  • Koko Inklusiivisuus: Saatavilla ko'oissa S-XL, olemme varmistaneet, että jokainen nainen voi kokea ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuutta ja viettelyä, jonka nämä sukkahousut tarjoavat.

Viettele rakastajasi näillä seksikkäillä sukkahousuilla!

Pehmeät samettiset sukkahousut, joissa integroidut pikkuhousut, sukkanauhat ja sukkaosa.

Sukkahousut ovat kutsuvasti avoimia haaroissa ja niissä on myös hieno nauhoituskuvio.

89 % polyamidia, 9 % elastaania, 2 % polypropeenia.

Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SUKKAHOUSUT SUKKANAUHALIIVIKUVIOLLA S-XL
More from Cottelli Collection