TOKO AROMA PÄÄRYNÄ JA VIHREÄ TEE - ILMAN JÄLKIMAKUA

SKU
94504-1

Toko Aroma Päärynä ja Vihreä Tee - Liukuvoide Ilman Jälkimakua

Toko Aroma Päärynä ja Vihreä Tee on innovatiivinen liukuvoide, joka vie sinut ja kumppanisi makumatkalle ilman häiritsevää jälkimakua. Tämä vesipohjainen liukuvoide tarjoaa herkullisen hedelmäisen maun, joka innostaa aistejasi ja lisää intiimiä kokemustasi. Pakkauksen koko on 165 ml, mikä takaa, että voit nauttia tuotteesta pitkään.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Ei Jälkimakua: Voit keskittyä täysin hetkeen ja nauttia aistillisista elämyksistä ilman huolta epämiellyttävästä jälkimakusta.
  • Herkullinen Hedelmäinen Maku: Päärynän ja vihreän teen yhdistelmä tarjoaa erinomaisen ja houkuttelevan maun, joka herättää aistisi ja tekee intiimeistä hetkistä entistä nautinnollisempia.
  • Silkinpehmeä Yhdyntä: Ultra silkkinen koostumus takaa erittäin pitkäkestoisen ja pehmeän yhdynnän, mikä lisää molempien osapuolten nautintoa.
  • Vesipohjainen Koostumus: Tarjoaa turvallisen ja miellyttävän tunteen käytön aikana, sopien myös käytettäväksi erilaisten seksilelujen kanssa.
  • Ei-värjäävä ja Tahmaamaton: Voit nauttia huoletonnasta käytöstä ilman pelkoa tahroista tai tahmeudesta, mikä tekee siivouksesta vaivatonta.
  • Pitkäkestoinen: Tarjoaa pitkäkestoista liukuvuutta, vähentäen tarvetta lisätä tuotetta kesken intiimien hetkien.

Käyttökokemuksesi Toko Aroma Päärynä ja Vihreä Tee -liukuvoiteen kanssa on suunniteltu olemaan nautinnollinen alusta loppuun. Sen ainutlaatuinen maku ja korkealaatuinen koostumus tarjoavat ihanteellisen tavan lisätä nautintoa ja läheisyyttä rakkaasi kanssa. Kokeile ja anna sen herkullisen hedelmäisen maun ohjata aistejasi uusiin ja innostaviin kokemuksiin.

Tarjoushinta 13,41 € Normaalihinta 14,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandShunga
Weight NETTO0.000000
Kapasiteetti165
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TOKO AROMA PÄÄRYNÄ JA VIHREÄ TEE - ILMAN JÄLKIMAKUA
More from Shunga