TOYJOY ORGAANINEN SEKSILELUJEN PUHDISTUSSPREI 150ml

SKU
98505

TOYJOY ORGAANINEN SEKSILELUJEN PUHDISTUSSPREI 150ML

Pidä seksilelut puhtaina ja bakteereista vapaina ToyJoy Orgaanisen Seksilelujen Puhdistussprayn avulla! Tämä korkealaatuinen puhdistusspray on olennainen valinta seksuaaliseen hyvinvointiin, tarjoten tehokkaan ja turvallisen tavan pitää lelusi puhtaina ja tuoreina. Valmistettu ensiluokkaisista orgaanisista ainesosista, tämä puhdistusaine varmistaa hygieenisimmän lopputuloksen, jotta voit nauttia huolettomasti intiimihetkistäsi.

Käyttöideoita ja hyödyt:

  1. Tehokas puhdistus: ToyJoy Orgaaninen Seksilelujen Puhdistusspray tarjoaa tehokkaan puhdistuksen, joka poistaa bakteerit ja epäpuhtaudet seksileluistasi, jotta voit nauttia turvallisista ja hygieenisistä intiimihetkistä.
  2. Orgaaniset ainesosat: Puhdistusaine on valmistettu ensiluokkaisista orgaanisista ainesosista, mikä tekee siitä turvallisen ja hellävaraisen käyttää seksileluillesi. Voit luottaa siihen, että tuote ei vahingoita tai ärsytä herkkää ihoa.
  3. Tuore lopputulos: ToyJoy puhdistusspray jättää seksilelut tuoreiksi ja hygieenisiksi käytön jälkeen, mikä antaa sinulle mielenrauhan ja mahdollistaa huolettoman nautinnon intiimihetkistäsi.
  4. Kätevä pakkaus: Jokainen pullo sisältää 150 ml puhdistussprayta, mikä tekee siitä kätevän ja helpon kuljettaa mukana matkoilla tai säilyttää makuuhuoneessa.

Pidä seksilelusi puhtaina ja bakteereista vapaina ToyJoy Orgaanisen Seksilelujen Puhdistussprayn avulla ja nauti turvallisista ja hygieenisistä intiimihetkistä! Valitse laatu ja turvallisuus ToyJoy-tuotteiden kanssa ja anna intohimon viedä sinut mukanaan!

Tarjoushinta 5,90 € Normaalihinta 9,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandTOYJOY
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TOYJOY ORGAANINEN SEKSILELUJEN PUHDISTUSSPREI 150ml
More from TOYJOY