Vetoketjullinen body lahjapakkauksessa

SKU
2641186

Kuuma keho kuumille näkymille!

Seksikäs musta wetlook ulkonäkö lyhyillä hihoilla on pakko saada naisille, jotka haluavat korostaa kaunista vartaloaan.

Voitte vietellä rakkaanne kaksisuuntaisen vetoketjun ansiosta, joka alkaa kauluksesta, menee haarojen yli ja pysähtyy sitten pepun yläosaan.

Tutustu Cottelli Collectionin Wetlook Zip Bodyyn – upeaan mustaan, kiiltävään bodyyn, joka saa jokaisen naisen tuntemaan itsensä vietteleväksi. Tämä hihaton, märkäefektillä varustettu body on varustettu täyspitkällä vetoketjulla, joka on täydellinen niille, jotka etsivät dominoivaa makuuhuoneen tyyliä. Uniikki kaksisuuntainen vetoketju alkaa kauluksesta ja päättyy alaselkään, tarjoten helpon pääsyn ilman, että bodysuitia tarvitsee ottaa pois.

39,90 €
Varastossa

Miksi Valita Wetlook Zip Body?

  • Vangitseva Design: Kiiltävä, märkäefekti lisää rohkeutta ja sofistikoituneisuutta garderoobiisi, varmistaen, että tunnet itsesi vastustamattomaksi.
  • Monipuolinen Vetoketjuominaisuus: Kaksisuuntainen vetoketju ei ainoastaan paranna designia, vaan lisää myös toiminnallisuutta, mahdollistaen spontaanit hetket ilman vaivaa.
  • Mukava ja Joustava: 92% polyesterin ja 8% elastaanin sekoitus tarjoaa sekä mukavuutta että joustavuutta, varmistaen täydellisen istuvuuden, joka halaa kurvejasi juuri oikeista kohdista.
  • Täydellinen Yhdistelmä: Nosta lookisi uudelle tasolle yhdistämällä tämä body reisikorkuisiin saappaisiin, luoden asukokonaisuuden, joka on sekä seksikäs että voimaannuttava.

Materiaalit: 92 % polyesteriä, 8 % elastaania.

  • Venyvä trendikäs materiaali.
  • 2-suuntainen vetoketju kauluksesta pepun yläosaan.
  • Voi käyttää myös minihameen tai farkkujen kanssa.
Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vetoketjullinen body lahjapakkauksessa
More from Cottelli Collection