Black Levelin eroottinen musta korseletti

SKU
2840600-1

Vinyylikorsettimme Black Levelilta on suunniteltu nostamaan viehätysvoimaasi uudelle tasolle. Valmistettu kiiltävästä mustasta vinyylistä, tämä korsetti on varustettu muotoilevilla luilla, säädettävillä olkaimilla ja täyspitkällä vetoketjulla helppoa pukemista varten. Täydellinen valinta, kun haluat luoda lumoavan ilmeen, joka herättää huomiota.
Hyödynnä vastustamatonta viehätystä Vinyl Basque -korsetissamme Black Levelilta. Suunniteltu korostamaan sinun kiehtovaa vetovoimaasi, tämä korsetti on valmistettu laadukkaasta kiiltävästä mustasta vinyylistä, joka huokuu eleganssia ja viehätystä…

89,90 €
Varastossa

Muotoileva korsetti kiiltävästä mustasta vinyylistä Integroidut muotoilevat luut saavat aikaan upean siluetin Täyspitkä pehmustettu metallivetoketju helppoa pukemista varten Säädettävät ja irrotettavat olkaimet monipuolisuutta varten Leveät säädettävät hihnat lisäävät viehätysvoimaa Tee näyttävä tyyli-ilmaus Vinyl Basque -korsetillamme. Olitpa sitten piristämässä erikoistilaisuutta tai lisäämässä viehätystä intiimeihin hetkiisi, tämä korsetti on täydellinen valinta.

Kivoja lisäideoita Vinyylikorseletin käyttöön:

  • Seksikkäät iltaiset hetket: Käytä Vinyylikorselettia intiimiin illanviettoon kumppanisi kanssa. Yhdistä se suosikkialusvaatteisiisi tai jätä se yksinään näyttävään ulkonäköön, joka varmasti kiehtoo.
  • Boudoir-valokuvaus: Järjestä boudoir-valokuvaus ja tee Vinyl Basque asusi keskipisteeksi. Kiiltävä viimeistely ja vartaloa muokkaava muotoilu luovat upeita kuvia, jotka säteilevät itseluottamusta ja kiehtovuutta.
  • Roolileikit: Sisällytä Vinyl Basque roolileikkifantasioihisi. Olitpa sitten suloinen viekoittelija tai määräävä dominatrix, tämä basque lisää salaperäisyyden ja hienostuneisuuden elementin hahmoosi.
  • Fetissitapahtumat: Osallistu fetissitapahtumiin tai yksityisiin juhliin, joissa käytät Vinyl Basquea saadaksesi huomiota ja ihailua. Yhdistä se vinyylikäsineisiin, ylipolven saappaisiin tai muihin fetissiaksesseoireihin täydellisen ja viehättävän kokonaisuuden saavuttamiseksi.
  • Yllätä kumppanisi: Yllätä kumppanisi pitämällä korselettia vaatteidesi alla romanttisen treffin aikana. Illan edetessä paljasta sensuelli salaisuutesi unohtumattoman ja intohimoisen kohtaamisen luomiseksi.
  • Yksinäinen viekoittelu: Hemmottele itseäsi solona. Anna sen kiiltävän pinnan ja ylellisen tunteen inspiroida itseluottamusta ja itserakkautta, kun omaksut sensualiteettiasi.
  • Tanssiesitykset: Jos olet esiintyjä tai tanssija, sisällytä Vinyl Basque esityksiisi näyttävän ja silmiinpistävän ulkonäön luomiseksi lavalla. Sen kiiltävä viimeistely ja vartaloa muokkaava siluetti varmistavat huomion yleisöltä.

Muista lisätä asusteita oman tyylisi ja mieltymystesi mukaisesti luodaksesi ulkonäön, joka on ainutlaatuinen sinulle. Olitpa sitten tutkimassa sensualiteettiasi yksityisesti tai vaatimassa huomiota julkisesti, Vinyl Basque varmasti nostaa viehättävyytesi uusiin ulottuvuuksiin.

Korseletin etuosassa on kokopitkä vetoketju ja takaosassa kaunis koristenauha. 

  • Materiaali: 100 % polyesteriä, polyuretaanipäällysteellä.
  • Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa.

Jos haluatte täydellisen asun, niin valitkaa samaan pakettiin kauniit sukat toisaalta verkkokaupastamme.

Lisätietoja
BrandBlack Level
Weight NETTO0.000000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Black Levelin eroottinen musta korseletti
More from Black Level