Mustat seksikkäät vinyylikäsineet

SKU
2870061-2

Ne täydentävät minkä tahansa vinyyliasun ilmeen!
Black Levelin pitkät käsineet on valmistettu kiiltävästä mustasta vinyylistä. 

Joustavat sisäosat takaavat täydellisen, ihonpitävän istuvuuden, joka on silti mukava käyttää.

Materiaali: 90 % polyesteriä, 10 % polyamidia, polyuretaanipinnoite.
Pitkät vinyylikäsineet Joustavilla sisäkkeillä.

Pehmeä ja joustava materiaali.

29,90 €
Varastossa

Black Levelin pitkät käsineet tarjoavat monipuolisen ja tyylikkään ratkaisun täydentämään asusteesi niin arjessa kuin juhlassa. Näiden käsineiden laadukas valmistusmateriaali, kiiltävä musta vinyyli, tekee niistä paitsi kestävät, myös huomiota herättävät.

Näiden käsineiden käyttötarkoituksia on lukemattomia. Voit käyttää niitä osana roolipukua, fetissi- tai burleskiasua tai luodaksesi vaikuttavan vaikutelman erilaisiin teemajuhliin. Käsineiden pituus ulottuu ranteesta kyynärpäähän asti, mikä antaa sinulle mahdollisuuden luoda dramaattisen ja salaperäisen ilmeen.

Käsineet sopivat myös täydellisesti tyylikkäänä lisänä iltapukuun tai cocktail-mekkoon. Ne tarjoavat ylellistä särmää ja nostavat tyylikkyytesi uudelle tasolle. Kiiltävä musta vinyyli luo vaikuttavan kontrastin muihin materiaaleihin ja antaa asullesi modernia eleganssia.

Black Levelin pitkät käsineet eivät ole vain ulkonäöllisesti näyttävät, vaan myös käytännölliset. Ne suojaavat käsivarsiasi viileältä ilmalta tai auringolta ulkoillessasi tai festivaaleilla. Käsineiden sileä pinta tuntuu miellyttävältä ja pehmeältä ihoa vasten.

Olitpa sitten muotitietoinen trendsetteri, juhlija tai roolipeli-harrastaja, Black Levelin pitkät käsineet ovat täydellinen valinta. Ne lisäävät kiehtovaa särmää pukeutumiseesi ja herättävät huomiota missä tahansa tilaisuudessa. Luo oma tyylisi ja erotu massasta näillä näyttävillä ja kestävillä käsineillä.

Lisätietoja
BrandBlack Level
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mustat seksikkäät vinyylikäsineet
More from Black Level