SATISFYER VULVA LOVER 1 KLITORISSTIMULAATTORI

SKU
4018591

Satisfyer Viva La Vulva 1: Klitorisstimulaatiota värinällä
Satisfyer Viva La Vulva 1:n kompakti muotoilu tarjoaa aistillista klitorisstimulaatiota. Lay-on-vibraattori hemmottelee klitorista pyöreällä kosketuspinnallaan, joka on valmistettu ihoystävällisestä pehmeästä ja erityisen hellävaraisesta silikonista. Suuren pintansa ansiosta se stimuloi hyvin laajasti. Vibraattorin älykäs muotoilu pitää huolen siitä, että värinä välittyy herkkiin kohtiisi intensiivisesti, kun taas kädensijan värinä säilyy hillittynä käyttömukavuuden takaamiseksi. Käytännöllisen kädensijan ansiosta vibraattorin hallinta on aina käsissäsi.
Lay-on-vibraattorin 12 värinäohjelmaa vaihtelevat hellävaraisesta voimakkaaseen, ja niitä voidaan ohjata intuitiivisen ohjauspaneelin kautta.

Mitä muita etuja Satisfyer Viva La Vulva 1 -vibraattori tarjoaa?
Viva La Vulva 1 mahdollistaa estottomat leikit myös suihkussa tai kylvyssä: Lay-on-vibraattori on vedenpitävä (IPX7) eikä se arkaile viileää vettä. Jos vibraattorista loppuu puhti, sen integroidut akut voidaan ladata mukana toimitettavalla USB-latauskaapelilla.

49,90 €
Varastossa

Kompaktin muotonsa ja joustavasta silikonista valmistetun leveän kosketuspintansa ansiosta Satisfyer Viva La Vulva 1 stimuloi klitorista laajasti ja intensiivisesti. Kädensijan hillitty värinä takaa mukavan käytön.

Voimakkaat värinäkuviot tarjoavat intensiivistä klitorisstimulaatiota
Hillittyä värinää kädensijassa
Valmistettu erittäin pehmeästä, ihoystävällisestä lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu sileältä iholla ja on erittäin hygieeninen
 

  • 12 värinäohjelmaa
  • Ihoystävällistä silikonia    
  • Vesitiivis (IPX7)
  • Hiljainen tila    
  • Litiumioniakku
  • Mukana USB-magneettilatauskaapeli    
  • Helppo puhdistaa
Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriSininen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER VULVA LOVER 1 KLITORISSTIMULAATTORI
More from Satisfyer