WATERGLIDE 300 ML Anaaliliukuvoide

SKU
30079

WATERGLIDE 300 ML ANAALILIUKUVOIDE

Waterglide 300 ml Anaaliliukuvoide tarjoaa erinomaisen liukkauden ja mukavuuden anaaliseksin nauttimiseen. Tämä vesipohjainen liukuvoide on suunniteltu erityisesti anaalikäyttöön, tarjoten tehokasta kosteutusta ja suojaa herkälle iholle.

Ominaisuudet:

  • Erityisesti Anaalikäyttöön: Waterglide Anaaliliukuvoide on suunniteltu erityisesti anaaliseksin tarpeisiin, tarjoten optimaalista liukkautta ja mukavuutta.
  • Vesipohjainen Koostumus: Vesipohjainen koostumus tekee tästä liukuvoiteesta turvallisen ja sopivan kaikkien seksilelujen ja kondomien kanssa.
  • Tehokas Kosteutus: Laadukas koostumus tarjoaa tehokasta kosteutusta ja pitkäkestoista liukkautta, mikä tekee anaaliseksistä miellyttävän ja kitkattoman kokemuksen.
  • Saksalainen Laatu: Valmistettu Saksassa, Waterglide Anaaliliukuvoide edustaa korkealaatuista eurooppalaista laatua ja luotettavuutta.
  • Kätevä Pakkauskoko: 300 ml:n pakkauskoko tarjoaa runsaasti tuotetta pitkäaikaiseen käyttöön, mikä tekee siitä kätevän valinnan jokapäiväiseen anaaliseksiin.

Waterglide 300 ml Anaaliliukuvoide on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat turvallisen, liukkaan ja nautinnollisen anaaliseksikokemuksen. Valitse Waterglide Anaaliliukuvoide ja nauti anaaliseksistä entistäkin enemmän.

9,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandWaterglide
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WATERGLIDE 300 ML Anaaliliukuvoide
More from Waterglide