WATERGLIDE 300 ML Lämmittävä liukuvoide

SKU
30085

WATERGLIDE 300 ML LÄMMITTÄVÄ LIUKUVOIDE

Waterglide 300 ml Lämmittävä liukuvoide tarjoaa ainutlaatuisen ja kiihottavan kokemuksen intiimissä hetkissäsi. Tämä laadukas liukuvoide on suunniteltu luomaan lämpenevä tunne iholla, mikä lisää kiihottumista ja nautintoa yhdessä kumppanisi kanssa.

Ominaisuudet:

  • Lämmittävä Vaikutus: Waterglide Lämmittävä liukuvoide tuottaa lämpenevän tunteen ihollesi, mikä lisää verenkiertoa ja herkkyyttä intiimeissä alueissa, tehostaen nautintoa ja kiihottumista.
  • Tehokas Kosteutus: Laadukas koostumus tarjoaa tehokasta kosteutusta ja liukkautta, mikä varmistaa miellyttävän ja kitkattoman intiimin hetken ilman kuivuutta tai ärsytystä.
  • Saksalainen Laatu: Valmistettu Saksassa, Waterglide Lämmittävä liukuvoide edustaa korkealaatuista eurooppalaista laatua ja luotettavuutta.
  • Kätevä Pakkauskoko: 300 ml:n pakkauskoko tarjoaa runsaasti tuotetta pitkäaikaiseen käyttöön, mikä tekee siitä kätevän valinnan jokapäiväiseen käyttöön.

Waterglide 300 ml Lämmittävä liukuvoide on täydellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä kiihottumista ja nautintoa intiimeissä hetkissään. Valitse Waterglide Lämmittävä liukuvoide ja anna intohimon syttyä uudelleen kumppanisi kanssa.

9,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandWaterglide
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WATERGLIDE 300 ML Lämmittävä liukuvoide
More from Waterglide