WATERGLIDE 300 ML ORGASMI - Liukuvoide

SKU
30086

WATERGLIDE 300 ML ORGASMI - LIUKUVOIDE

Waterglide 300 ml Orgasmi -liukuvoide on suunniteltu lisäämään naisen herkkyyttä ja intensiivistämään nautintoa intiimeissä hetkissä. Tämä laadukas liukuvoide tarjoaa tehokasta kosteutusta ja stimulaatiota, mikä auttaa luomaan entistäkin nautinnollisempia kokemuksia yhdessä kumppanisi kanssa.

Ominaisuudet:

  • Herkkyyden Suurennus: Waterglide Orgasmi -liukuvoide on suunniteltu suurentamaan ja voimistamaan naisen herkkyyttä, mikä tekee kosketuksesta entistäkin nautinnollisempaa ja herkempää.
  • Tehokas Kosteutus: Laadukas koostumus tarjoaa tehokasta kosteutusta ja liukkautta, joka varmistaa miellyttävän ja kitkattoman intiimin hetken ilman kuivuutta tai ärsytystä.
  • Saksalainen Laatu: Valmistettu Saksassa, Waterglide Orgasmi -liukuvoide edustaa korkealaatuista eurooppalaista laatua ja luotettavuutta.
  • Kätevä Pakkauskoko: 300 ml:n pakkauskoko tarjoaa runsaasti tuotetta pitkäaikaiseen käyttöön, mikä tekee siitä kätevän valinnan jokapäiväiseen käyttöön.

Waterglide 300 ml Orgasmi -liukuvoide on täydellinen valinta niille, jotka haluavat syventää intiimejä hetkiään ja lisätä herkkyyttä sekä nautintoa. Valitse Waterglide Orgasmi -liukuvoide ja anna intohimon syttyä uudelleen kumppanisi kanssa.

9,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandWaterglide
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WATERGLIDE 300 ML ORGASMI - Liukuvoide
More from Waterglide