Waterglide 300 ml suklaanmakuinen liukuvoide

SKU
30094

Herkullisia ja intohimoisia hetkiä Waterglide Hot Chocolate -suklaanmakuisen liukuvoiteen kanssa! Tämä väritön liukuvoide tarjoaa klassisen viskositeetin ja runsaan voitelun, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan intohimoisiin ja nautinnollisiin hetkiin kumppanin kanssa. Sen aistillinen suklaanmaku luo afrodisiaakin tunnelman rakastelulle ja houkuttelee tutkimaan suuseksin maailmaa. Waterglide Hot Chocolate -liukuvoide takaa liukkaan pehmeän voitelun, luoden intensiivisiä nautinnon hetkiä ja pitkäkestoisia liukutuntemuksia.

Käyttöideoita ja hyödyt:

  1. Aistillinen suklaanmaku: Waterglide Hot Chocolate -liukuvoiteen herkullinen suklaanmaku luo afrodisiaakisen tunnelman ja lisää intohimoa intiimihetkiinne, mikä tekee niistä unohtumattomia ja nautinnollisia kokemuksia.
  2. Klassinen viskositeetti: Liukuvoiteen klassinen viskositeetti tarjoaa runsaan ja kestävän voitelun, mikä lisää mukavuutta ja nautintoa rakasteluhetkiinne.
  3. Monikäyttöinen: Voit käyttää Waterglide Hot Chocolate -liukuvoidetta kaikissa intiimeissä tilanteissa, kuten yhdynnän, suuseksin tai itsetyydytyksen aikana, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan intiimihygieniaan ja nautintoon.
  4. Korkea laatu: Waterglide-liukuvoiteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja turvallisuudestaan, ja ne ovat dermatologisesti testattuja ja sopivat kaikille ihotyypeille.

Anna suklaanmakuisen Waterglide Hot Chocolate -liukuvoiteen viedä sinut ja kumppanisi unohtumattomien nautinnon hetkien maailmaan! Valitse laatu ja makuelämys Waterglide-tuotteiden kanssa ja anna intohimon viedä sinut mukanaan!

9,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandWaterglide
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Waterglide 300 ml suklaanmakuinen liukuvoide
More from Waterglide