WATERGLIDE 300 ML VESIPOHJAINEN LIUKUVOIDE

SKU
30088

Waterglide Natural Intimate Gel on väritön ja luonnollinen vesipohjainen liukuvoide, joka tarjoaa runsaan voitelun ja pitkäkestoisen pehmeän liukumisen. Valmistettu 100% luonnollisista ainesosista, tämä liukuvoide tarjoaa miellyttävän ja kevyen koostumuksen, joka tekee rakastelusta entistäkin intensiivisemmän ja nautinnollisemman kokemuksen. Pantenoli kosteuttaa ihoa hellävaraisesti, samalla kun intiimi geelikoostumus tarjoaa täydellisen pH-tasapainon naisten sukupuolielinten alueelle.

Käyttöideoita ja hyödyt:

  1. Luonnolliset ainesosat: Waterglide Natural Intimate Gel on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista, mikä tekee siitä turvallisen ja hellävaraisen käyttää intiimialueilla. Voit luottaa siihen, että tuote ei ärsytä ihoa tai limakalvoja.
  2. Runsas voitelu: Tämä vesipohjainen liukuvoide tarjoaa runsaan voitelun, mikä lisää mukavuutta ja nautintoa intiimihetkiinne. Sen pitkäkestoisen liukumisen ansiosta voitte keskittyä toisiinne ilman keskeytyksiä.
  3. pH-tasapaino: Waterglide Natural Intimate Gel tarjoaa täydellisen pH-tasapainon naisten sukupuolielinten alueelle, mikä auttaa ylläpitämään intiimialueiden terveyttä ja hyvinvointia.
  4. Monipuolinen käyttö: Voit käyttää tätä liukuvoidetta kaikissa intiimeissä tilanteissa, kuten yhdynnässä, suuseksissä tai itsetyydytyksessä, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan intiimihygieniaan ja nautintoon.

Anna Waterglide Natural Intimate Gel -liukuvoiteen tehdä intiimihetkistänne entistäkin nautinnollisempia ja intensiivisempiä! Valitse laatu ja luonnollisuus Waterglide-tuotteiden kanssa ja anna intohimon viedä sinut mukanaan!

9,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandWaterglide
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WATERGLIDE 300 ML VESIPOHJAINEN LIUKUVOIDE
More from Waterglide