Waterglide 300 ml - aloe vera liukuvoide

SKU
30091

Waterglide Aloe Vera on monipuolinen liukuvoide ja hierontageeli, joka tarjoaa hellävaraista ja pitkäkestoista liukkautta intiimeihin hetkiin. Sen sisältämä Aloe Vera -uute tuo rauhoittavaa vaikutusta ja lisää ihon kosteutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan herkälle iholle. Tämä väritön ja hajusteeton liukuvoide tarjoaa miellyttävän liukutuntemuksen ja sopii käytettäväksi erilaisissa seksuaalisissa aktiviteeteissa.

Ominaisuudet:

  • Aloe Vera -uute: Sisältää Aloe Vera -uutetta, joka tunnetaan rauhoittavasta vaikutuksestaan ja lisää ihon kosteutta ja joustavuutta.
  • Monikäyttöinen: Toimii sekä liukuvoiteena että hierontageelina, mikä tekee siitä kätevän tuotteen monenlaisiin intiimeihin tilanteisiin.
  • Vegaaninen: Tuote on vegaaninen ja sopii siten kaikille, jotka haluavat valita eläinperäisiä ainesosia välttävän vaihtoehdon.
  • pH-neutraali kaava: Sen pH-neutraali kaava varmistaa optimaalisen sopivuuden ihon kanssa ja vähentää ärsytyksen riskiä.
  • Pakkauskoko: 300 ml:n pakkauskoko tarjoaa runsaasti tuotetta, joka riittää useisiin intiimeihin hetkiin.

Waterglide Aloe Vera -liukuvoide on luotettava kumppani intiimeihin hetkiin, tarjoten hellävaraista ja pitkäkestoista liukkautta sekä ihonhoitoa Aloe Vera -uutteen ansiosta.

9,90 €
Varastossa

300 ml.

Liukuvoide ja hierontageeli.

Sisältää Aloe Vera -uutetta rauhoittavaan vaikutukseen.

Väritön.

Hajusteeton.

Pitkäkestoiset liukutuntemukset.

Sopii herkälle iholle.

pH neutraali.

Vegaani.

Lisätietoja
BrandWaterglide
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Waterglide 300 ml - aloe vera liukuvoide
More from Waterglide