YLELLINEN MUSTA RUOSKA

SKU
MW-X6125

Ylellinen Musta Ruoska – Matkakumppanisi Salaiseen Maailmaan

Tutustu Ylelliseen Mustaan Ruoskaan, joka yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden ainutlaatuisella tavalla. Tämä keinonahkainen, musta ruoska, koristeltuna hienostuneilla kultaisilla yksityiskohdilla, tarjoaa erinomaisen välineen BDSM- ja roolileikkien ystäville. Taipuisan käsilenkin ansiosta ruoska on helppo kantaa mukana, mahtuen vaivattomasti niin käsilaukkuun kuin matkatavaroisiinkin, joten voit nauttia sen tuomasta jännityksestä missä tahansa.

Ominaisuudet:

  • Materiaali: Kestävä ja laadukas keinonahka, joka takaa pitkäikäisen käyttökokemuksen.
  • Koristeet: Tyylikkäät kultaiset yksityiskohdat lisäävät ruoskan visuaalista viehätysvoimaa.
  • Käytännöllisyys: Taipuisa käsilenkki tekee ruoskasta kompaktin ja helposti kuljetettavan, sopien täydellisesti matkalle mukaan.
  • Pituus: 43 cm, optimaalinen mitoitus tarjoaa hyvän hallinnan ja tarkan käytön.

Käyttöideat:

  • Roolileikit ja Dominanssileikit: Käytä ylellistä mustaa ruoskaa osana dominanssi- ja alistumisleikkejä, tuoden niihin lisää syvyyttä ja intensiteettiä.
  • Matkaseikkailut: Älä anna intohimosi jäädä kotiin – ota ruoska mukaasi matkoille ja tutki uusia ulottuvuuksia suhteessasi uudessa ympäristössä.
  • Yllätysmomentti: Pidä ruoska käden ulottuvilla yllättääksesi kumppanisi spontaanilla hetkellä, lisäten jännitystä ja odottamattomuutta suhteeseenne.

Miksi Valita Ylellinen Musta Ruoska?

Ylellinen Musta Ruoska ei ole vain BDSM-väline; se on tyylikkyyden ja jännityksen symboli, joka sopii erinomaisesti sekä kokeneille että aloitteleville leikkijöille. Sen kompakti koko ja taipuisa käsilenkki tekevät siitä ihanteellisen valinnan seikkailunhaluisille pareille, jotka arvostavat laadukkaita ja monipuolisia asusteita. Koe uusia elämyksiä ja syventäkää suhdettanne tämän ylellisen mustan ruoskan avulla, joka kutsuu teidät tutkimaan hallinnan ja nautinnon salaisuuksia.

Tarjoushinta 11,83 € Normaalihinta 16,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:YLELLINEN MUSTA RUOSKA
More from Hotlips - Sex toys