Ylelliset Scandal ranne tai nilkkakahleet

SKU
MW-X4102

Ylelliset Scandal Ranne- tai Nilkkakahleet – Täydellinen Yhdistelmä Mukavuutta ja Tyyliä

Tutustu Ylellisiin Scandal Ranne- tai Nilkkakahleisiin, jotka ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää mukavuuden, tyylin ja BDSM-leikkeihin sopivan toiminnallisuuden. Valmistettu pehmeällä velvetillä pehmustetuista, nämä ranne- tai nilkkakahleet ovat suunniteltu tarjoamaan erinomainen käyttömukavuus pitkäkestoisen käytön aikana. Säädettävyytensä ansiosta ne sopivat sekä ranteisiin että nilkkoihin, mukautuen täydellisesti käyttäjän tarpeisiin.

Pehmustettu Velvetillä: Ylelliset Scandal kahleet ovat pehmustettu korkealaatuisella velvetillä, mikä lisää niiden mukavuutta ja tekee niiden käytöstä nautinnollista jopa pitkissä sessioissa.

Säädettävät: Näiden kahleiden säädettävyys tarkoittaa, että ne sopivat lähes kaikille käyttäjille. Voit säätää niiden kokoa tarpeen mukaan, varmistaen täydellisen istuvuuden ja turvallisuuden.

Väri: Punamustat, mikä tekee niistä paitsi käytännöllisen myös visuaalisesti kiehtovan lisän BDSM-varustekokoelmaasi. Tämä väriyhdistelmä lisää asusteeseen syvyyttä ja mystiikkaa.

Mitat: Mitat 24,5x6cm takaavat, että kahleet ovat riittävän suuret useimmille käyttäjille, tarjoten samalla optimaalisen pidon ilman liiallista puristusta.

Ylelliset Scandal Ranne- tai Nilkkakahleet ovat ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat ylellisyyttä ja mukavuutta BDSM-leikkeissään. Ne tarjoavat sekä esteettisen että toiminnallisen ratkaisun, joka sopii erinomaisesti sekä aloittelijoille että kokeneemmille BDSM-harrastajille. Lisää asusteeseesi tyyliä, mukavuutta ja kontrollia näiden ylellisten kahleiden avulla.

Tarjoushinta 9,97 € Normaalihinta 14,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ylelliset Scandal ranne tai nilkkakahleet
More from Hotlips - Sex toys