Myyntiehdot

HC PRO AS verkkokaupan myyntiehdot

18.04.2023 mennessä

  1. Myyntiehdot on laadittu verkkokauppayrittäjien liiton julkaistun mallin mukaisesti ja julkaistut periaatteet huomioiden. henkilötietojen käsittelystä (katso lisätietoja henkilötietojen käsittelystä).
  2. Verkkokaupan omistaja on HC Pro AS (Rekisteröintikoodi 10089981, sijainti Vana-Narva Mnt 20B, 74114 Maardu, Viro; puhelin +358 408446660. Sähköposti: [email protected] (jäljempänä seksitori.fi).

Yleiset ehdot

Myyntiehdot koskevat oikeuksia ja velvoitteita, jotka syntyvät seksitori.fi verkkokaupan asiakkaiden (jäljempänä Asiakas) ja seksitori.fi välillä tavaroita ostettaessa.

Seksitori.fi käyttäjäksi rekisteröityessä ja/tai tuotteita ostettaessa sovelletaan tämän sopimuksen ehtoja ja Viron tasavallan lainsäädännöstä johtuvia oikeuksia ja velvoitteita.

Seksitori.fi pidättää oikeuden tehdä muutoksia myyntiehtoihin ja myyntihintoihin. Nämä muutokset näkyvät hotlips.ee-sivustolla.

Myyntisopimuksen voimaantulo

Seksitori.fi myy ja Asiakas ostaa verkkokaupassa tarjottavia tuotteita.

Seksitori.fi ja Asiakkaan välinen myyntisopimus astuu voimaan tilausvahvistuksen mukaan maksettavan summan saapumisesta HC PRO AS:n käyttötilille.

Tekemällä tilauksen ja suorittamalla maksun Seksitori.fi verkkokaupassa Asiakas vahvistaa, että hän on tutustunut myyntiehtoihin ja hyväksyy ne.

Hinnat

Kaikki Seksitori.fi verkkokaupan hinnat ovat euroina ja sisältävät ALV 24%.

Seksitori.fi pidättää oikeuden muuttaa hintoja. Mikäli asiakas on jättänyt tilauksensa ennen hintamuutosten voimaantuloa, koskee häntä tilauksen tekohetkellä laskussa näkynyt hinta. Asiakkaalla ei ole oikeutta vaatia hintaeron korvausta.

Tilauksen viimeistely ja tavaroiden maksaminen

Tilausta maksaessaan Asiakas voi valita itselleen sopivan maksutavan: OP pankki, Handelsbanken, S-pankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Alandsbanken. Asiakas maksaa 100 % tilauksen summasta tilauksen vahvistamiseksi.

Myyntisopimus katsotaan tehdyksi ja tilauksen toteuttaminen alkaa välittömästi, kun Asiakas on maksanut 100 % tilausvahvistuksesta.

Tilaukset, joita ei ole maksettu, peruutetaan 3 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä.

Toimitus

Myyntisopimuksen tultua voimaan (asiakkaan laskun maksaminen) Seksitori.fi täydentää tilauksen ja luovuttaa sen logistiikkakumppaneillemme toimitettavaksi.

Seksitori.fi -sivustolla näkyvät toimitusehdot ovat voimassa laskun maksuhetkestä.

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan Seksitori.fi:lle kohteen muutoksesta välittömästi ennen tavaran toimittamista.

Viivästysten ja väärinkäsitysten välttäminen tavaroiden toimituksessa riippuu tilauksessa annettujen tietojen oikeellisuudesta ja oikeellisuudesta. Seksitori.fi ei vastaa tuotteiden toimituksen viivästyksistä ja väärinkäsityksistä, jos viivästys tai väärinkäsitys johtuu Asiakkaan tilauksen yhteydessä antamien tietojen virheellisyydestä.

Palautusoikeus

VÕS 56 §:n 1 momentin mukaan asiakkaalla on oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan.

Tavaran palautuskustannukset maksaa asiakas, ellei palautuksen syy ole palautusehtojen mukainen tai tuote on rikottu tahallaan.

Tavaran palauttamiseksi on lähetettävä vapaamuotoinen palautushakemus sähköpostiosoitteeseen [email protected] 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautuspyynnössä tulee olla asiakkaan nimi, tuotteen nimi ja laskun tai tilausnumero. Palautushakemuksen voi myös täyttää tällä sivulla.

Rahat palautetuista tuotteista palautetaan Asiakkaalle välittömästi, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamispyynnön vastaanottamisesta. Palautetun tavaran hinnan lisäksi hyvitetään myös tavaran toimituskulut.

Sekstori.fi:llä on oikeus peruuttaa verkkokaupan kautta solmittu myyntisopimus ja olla toimittamatta palvelua tai olla toimittamatta tilattua tavaraa seuraavissa tapauksissa:

  • Tuote on loppu varastosta.
  • Tuotteen hinta tai ominaisuudet on esitetty verkkokaupassa virheellisesti verkkokaupan järjestelmässä tapahtuneen virheen vuoksi.

Tuotteen valmistusvirhe

Asiakas sitoutuu ilmoittamaan ongelmasta seksitori.fi:lle sähköpostitse osoitteeseen [email protected] ja antamaan seuraavat tiedot: nimi, yhteystiedot ja tuotevirhe. 
Vastaava hakemus tulee lähettää viimeistään 2 kuukauden kuluttua vian havaitsemisesta.

Seksitori.fi ei ole vastuussa:

  • Asiakkaan tuottamuksesta tai huolimattomuudesta tuotteelle aiheutuneesta vahingosta
  • Vioista, jotka ovat aiheutuneet tuotteen väärästä käytöstä
  • Tuotteen luonnolliseen fyysiseen kulumiseen normaalikäytössä.

Vastuu ja ylivoimainen este

Seksitori.fi on vastuussa Asiakkaalle ja Asiakas on vastuussa Seksitori.fi:lle näiden ehtojen rikkomisesta toiselle osapuolelle aiheutuneista vahingoista Virossa voimassa olevan lainsäädännön mukaisissa tapauksissa ja laajuudessa. 

Seksitori.fi ei ole vastuussa Asiakkaalle aiheutuneista vahingoista.

Yksityisyys

Käyttämällä seksitori.fi -verkkosivustoa Asiakas antaa selkeän ja tietoon perustuvan suostumuksen hotlips.ee:n henkilötietojen käsittelyyn.

seksitori.fi käyttää Asiakkaan antamia tietoja vain asiakkaan ostotilauksen täyttämiseen, eikä luovuta niitä kolmansille osapuolille.