Anaaliliukuvoiteet

Anaaliliukuvoiteet – Seksitorin valikoima tarjoaa erityisesti anaaliseksiin suunniteltuja liukuvoiteita, jotka varmistavat mukavuuden, turvallisuuden ja nautinnon. Anaaliseksissä käytettävien liukuvoiteiden on oltava riittävän liukkaita ja kestäviä, jotta ne tarjoavat parhaan mahdollisen kokemuksen. Tarjoamme sekä paksumpia, laadukkaampia vesipohjaisia liukuvoiteita että kaikki silikonipohjaiset liukuvoiteet, jotka sopivat erinomaisesti anaaliseksiin.

Paksummat Vesipohjaiset Liukuvoiteet Anaaliseksiin

Paksummat vesipohjaiset liukuvoiteet on suunniteltu erityisesti anaaliseksiin, tarjoten lisäliukuvuutta ja mukavuutta. Niiden paksumpi koostumus pysyy paikallaan paremmin, vähentäen kitkaa ja tekee seksistä nautinnollisempaa. Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat helppoja puhdistaa ja ne ovat yhteensopivia kaikkien kondomityyppien ja seksilelujen kanssa.

Silikonipohjaiset Liukuvoiteet

Silikonipohjaiset liukuvoiteet ovat ideaali valinta anaaliseksiin, sillä ne tarjoavat pitkäkestoisen liukuvuuden, joka ei kuivu nopeasti. Silikonipohjaiset liukuvoiteet ovat vedenkestäviä, mikä tekee niistä käteviä myös suihkussa tai kylvyssä käytettäessä. Ne tarjoavat sileän ja liukkaan tunteen, joka kestää pitkään ilman uudelleen levitystä. Huomioi, että silikonipohjaisia liukuvoiteita ei tulisi käyttää silikonista valmistettujen seksilelujen kanssa, sillä ne voivat vahingoittaa lelun pintaa.

Valitse Seksitori, kun etsit erityisesti anaaliseksiin suunniteltua liukuvoidetta. Meidän laaja valikoimamme tarjoaa korkealaatuisia vaihtoehtoja, jotka lisäävät mukavuutta ja nautintoa, samalla kun ne minimoidaan anaaliseksiin liittyvät riskit. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen liukuvoide juuri sinun tarpeisiisi.

Tuotteet 1-16 / 40

Set Descending Direction
 1. MISTER B RELAX 25 ML, Liukuvoiteet ja hierontaöljyt, Seksiapteekki, Seksikauppa, Öljypohjaiset liukuvoiteet, Miesten voiteet
  -10%
  VARASTOSSA
  Mister B Lubricants
  MISTER B RELAX 25 ML
  Tarjoushinta 17,91 € Normaalihinta 19,90 €
Sivu
per sivu