Silikonipohjaiset liukuvoiteet

Miten silikonipohjaiset liukuvoiteet eroavat laadultaan vesipohjaisista liukuvoiteista ja milloin olisi parempi käyttää silikonipohjaisia liukuvoiteita?
 
Silikonipohjaiset liukuvoiteet ja vesipohjaiset liukuvoiteet ovat kaksi yleisintä liukuvoidetyyppiä. Ne eroavat toisistaan koostumuksen, voitelutehon, keston ja yhteensopivuuden suhteen.
 
Silikonipohjaiset liukuvoiteet koostuvat yleensä silikonipohjaisesta aineesta, joka on hyvin liukasta ja kestävää. Niitä ei tarvitse levittää usein, koska ne eivät kuivu nopeasti eivätkä imeydy ihoon. Ne ovat erityisen kestäviä, joten niitä ei tarvitse lisätä uudelleen yhtä usein kuin vesipohjaisia liukuvoiteita. Silikonipohjaiset liukuvoiteet voivat kuitenkin olla hankalia pestä pois iholta, vaatteista ja lakanoista.
 
Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat yleisempiä ja koostuvat pääasiassa vedestä. Ne ovat helposti levitettäviä ja helposti pestäviä. Vesipohjaiset liukuvoiteet voivat kuitenkin kuivua nopeasti ja tarvitsevat usein lisää levityksen jälkeen. Vesipohjaiset liukuvoiteet voivat myös ärsyttää joitakin ihmisiä, koska ne sisältävät usein säilöntäaineita ja muita ainesosia.
 
Molemmat liukuvoiteet voivat olla hyviä vaihtoehtoja, mutta valinta riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista. Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat yleensä parempia, jos halutaan käyttää liukuvoidetta seksilelujen kanssa tai jos halutaan helppo puhdistus. Silikonipohjaiset liukuvoiteet ovat erityisen hyviä pitkäkestoisempaa liukua ja vedenkestävyyttä vaativiin tilanteisiin, kuten suihkuseksissä tai allasleikeissä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että silikonipohjaisia liukuvoiteita ei tulisi käyttää silikonipohjaisten seksilelujen kanssa, sillä se voi vahingoittaa niitä.

Tuotteet 1-16 / 23

Set Descending Direction
Sivu
per sivu