Liukuvoiteet

Yhä useammat naiset ostavat voiteluaineita, jotta makuuhuoneen nautinnot olisivat aiempaa tehokkaampia ja lelujen käyttö myös miellyttävämpää.

Koska emätin on hyvin imukykyinen, on otettava huomioon, että liukaste ei ole keholle myrkyllistä. Kuinka valita voiteluaine, joka täyttää kaikki tarpeet?

Vesipohjaiset voiteluaineet

Plussat: Yleisin liukuvoide, sopii käytettäväksi seksilelujen ja kondomien kanssa. Useat vesipohjaiset liukasteet sopivat myös täydellisesti intiimialueen kosteutukseen tai jopa kasvovoiteena. Koostumus voi olla nestemäinen ja silkkinen tai paksumpi ja kuohkeampi, ja tarjolla on myös vesipohjaisia ​​liukuvoiteita, joilla on erilaisia ​​makuja ja vaikutuksia (esim. piparmintun ansiosta saatu jäähdytysvaikutus).
Haitat: Voi imeytyä nopeasti elimistöön, joten voiteluaineen toistuva lisääminen voi olla tarpeen. Nopea imeytyminen on kuitenkin merkki siitä, että kehossa ei ole tarpeeksi vettä. Vesipohjainen liukaste liukenee veteen, minkä vuoksi se ei sovellu käytettäväksi kylpypeleissä tai vesistöissä.

Silikonipohjaiset voiteluaineet

Plussat: silikonipohjaiset liukasteet eivät imeydy ihoon, joten ne kestävät pidempään kuin vesipohjaiset liukasteet. Silikonipohjaiset liukastusaineet on suunniteltu vesinautintojen nauttimiseen ja niitä voidaan käyttää myös hierontaan, sillä ne luovat erittäin miellyttävän silkkisen tunteen.

Haitat: Älä käytä silikonilelujen kanssa, koska se voi vahingoittaa jälkimmäisten pintaa. Ei sovi suuseksissä, koska se jättää epämiellyttävän tunteen suuhun. Ole varovainen ja puhdista heti, jos tippa putoaa, se tekee lattiasta erittäin liukkaan!

Tuotteet 1-16 / 191

Set Descending Direction
Sivu
per sivu