Peniksen Pidentäjät ja Kasvattajat

Peniksen pidentäjät, mansetit, Andropenis ja Max Fit ovat suosittuja seksileluja miesten keskuudessa. Peniksen pidentäjät ovat laitteita, joita käytetään pituuden lisäämiseen ja erektion vahvistamiseen. Mansetit taas ovat peniksen ympärille asetettavia renkaita, jotka auttavat ylläpitämään erektiota ja parantamaan seksuaalista suorituskykyä.

Andropenis on peniksen pidentäjälaite, joka toimii vetämällä penistä jatkuvasti, jolloin kudokset venyvät ja pidentyvät ajan myötä. Tämä voi auttaa lisäämään peniksen pituutta ja vahvistamaan erektiota.
 
Max Fit on toinen suosittu peniksen pidentäjälaite, joka toimii samalla periaatteella kuin Andropenis. Sen lisäksi se sisältää hierontatoiminnon, joka stimuloi peniksen kudoksia ja edistää verenkiertoa.

Nämä tuotteet ovat yleensä turvallisia käyttää, mutta on tärkeää käyttää niitä ohjeiden mukaisesti ja varmistaa, että ne sopivat omaan kehoon ja terveydentilaan. Ennen käyttöä on hyvä konsultoida lääkärin kanssa, erityisesti jos sinulla on jokin lääketieteellinen tila tai olet epävarma laitteen käytöstä.

13 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu