ID FREE HYPOALLERGEENINEN LIUKUVOIDE

SKU
IDfreeWB

ID Free Hypoallergeeninen Liukuvoide – Turvallinen ja Pehmeä Liuku Herkälle Iholle

Koe syvempi ja turvallisempi intiimi nautinto ID Free Hypoallergeenisen Liukuvoiteen avulla, joka on erityisesti suunniteltu herkälle iholle. Valmistettu vain korkealaatuisimmista ainesosista, tämä vesipohjainen liukuvoide tarjoaa pitkäkestoisen liun, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka arvostavat ID liukuvoiteiden luotettavuutta ja suorituskykyä.

Herkälle Iholle Suunniteltu Koostumus

ID Free Hypoallergeeninen Liukuvoide on glyseriinin, parabeenien, bentsoehapon, propyleeniglykolin, petrokemikaalien ja alkoholin vapaa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan herkälle iholle. Vesipohjaisena se tarjoaa luonnollisen tunteen ilman ärsytystä tai haitallisia sivuvaikutuksia.

Hajuton ja Mauton – Yhteensopiva Lelujen ja Kondomien Kanssa

Tämän liukuvoiteen hajuton ja mauton koostumus tekee siitä yhteensopivan kaikenlaisten seksilelujen ja kondomien kanssa, mahdollistaen monipuolisen käytön. Sen vesipohjaisuus varmistaa, että se ei vahingoita lelujen pintaa eikä heikennä kondomien tehoa.

Helppo Puhdistus

ID Free on suunniteltu niin, että se on helppo huuhdella pois vedellä, jättäen ihon puhtaaksi ja ilman jäämiä käytön jälkeen. Tämä tekee siitä kätevän ja huomaamattoman vaihtoehdon, joka sopii hyvin kiireiseen elämäntyyliin.

Käyttöideat ja Edut

Herkkäihoisille Aikuisille: ID Free tarjoaa turvallisen ja miellyttävän tavan nauttia intiimeistä hetkistä ilman huolta ihon ärsytyksestä tai allergisista reaktioista.

Pitkäkestoinen Liuku: Tämän liukuvoiteen pitkäkestoinen koostumus tarkoittaa vähemmän keskeytyksiä ja saumatonta nautintoa, mikä tekee jokaisesta hetkestä entistä intiimimmän ja nautinnollisemman.

Monipuolinen Käyttö: Yhteensopivuus kaikenlaisten lelujen ja kondomien kanssa avaa oven luoville ja turvallisille intiimeille kokemuksille, joko yksin tai kumppanin kanssa.

ID Free Hypoallergeeninen Liukuvoide on ihanteellinen valinta kaikille, jotka etsivät turvallista, pitkäkestoista ja herkälle iholle sopivaa liukua. Kokeile ja koe eron tuoma lisävapaus ja -nautinto intiimeissä hetkissäsi.

19,90 €
Varastossa

Ainesosat: Vesi/vesi/vesi, propaanidioli, hydroksietyyliselluloosa, karbomeeri, PEG-45M, EDTA, tetrahydroksipropyylietyleenidiamiini, kapryylihydroksaamihappo, sukraloosi

Lisätietoja
BrandID
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ID FREE HYPOALLERGEENINEN LIUKUVOIDE