LÄPINÄKYVÄ PENISHÄKKI - MALLI 11

SKU
MCG011TRA

Läpinäkyvä penishäkki on BDSM-seksilelu, joka on suunniteltu rajoittamaan peniksen liikettä ja estämään erektion syntymistä. Tällaisen lelun käytöstä voi olla useita etuja, kuten:

BDSM:n lisääminen: Läpinäkyvä penishäkki voi auttaa lisäämään BDSM-seksin kokemusta, kun se liittyy dominoivan ja alistuvan roolin leikkiin. Penishäkki voi toimia tehokkaana rajoittimena, joka lisää seksuaalista jännitettä ja nautintoa.

Kontrollin tunne: Penishäkki voi tarjota kantajalleen hallinnan tunteen, kun se rajoittaa peniksen liikettä ja erektion syntymistä. Tämä voi auttaa lisäämään henkilön alistumisen tunnetta ja lisätä seksuaalista kiihottumista.

Turvallisuus: Penishäkki voi tarjota turvallisuuden tunnetta, kun se estää erektion syntymistä tai peniksen liikkeitä. Tämä voi auttaa henkilöä välttämään epätoivottuja seksuaalisia tilanteita tai estää tahattomat erektiot julkisissa paikoissa.

Uusien seksuaalisten kokemusten tarjoaminen: Penishäkin käyttö voi auttaa kokeilemaan uusia seksuaalisia kokemuksia ja roolileikkejä. Se voi myös auttaa kumppaneita tutkimaan seksuaalista dynamiikkaansa ja löytämään uusia tapoja lisätä toistensa nautintoa.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että penishäkin käyttöön liittyy aina riskejä, kuten ihon ärsytystä ja infektioita. On tärkeää käyttää penishäkkiä turvallisesti ja noudattaa valmistajan ohjeita huolellisesti. Lelua ei myöskään pidä käyttää pitkiä aikoja, sillä se voi aiheuttaa epämukavuutta ja vaurioita penikselle.
 

Pituus 11,5cm.

Tarjoushinta 49,95 € Normaalihinta 99,90 €
Varastossa

Product dimensions    15,3 x 7,7 x 9,6 cm
Product weight    154 gram
Product diameter    4,3 cm
Inner diameter    3,5 cm
Insertable length    11,5 cm
Phthalate free    Yes

Specifications    
Comes with 4 different rings: 4,5cm - 5cm - 5,5cm - 6cm
Insertable length butt plug: 6,5cm
Diameter buttplug: 2,5cm
Materials    Polycarbonate

Lisätietoja
VäriLäpinäkyvä
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LÄPINÄKYVÄ PENISHÄKKI - MALLI 11