MUSTA ANAALIKETJU - ANAALIKUULAT

SKU
05192000000

Kuusi mustaa helmeä ketjussa Helmillä on eri halkaisijat Sisältää vetorenkaan Kokonaispituus 40 cm Pehmeä pinta Puhdasta nautintoa helmi helmeltä! 

Kuusi mustaa helmeä ketjussa. Kaikilla helmillä on eri koko (halkaisijat välillä 2,3-3,9 cm).

Materiaali: silikoni.

Miksi anaalihelmiä käytetään ja millaista nautintoa niistä väiteään saavan?

Anaalihelmet ovat seksileluja, jotka on suunniteltu anaaliseksin nautinnolliseen lisäämiseen. Anaalihelmet ovat yleensä ketju tai naru, jossa on useita pyöreitä helmiä, joita voidaan liu'uttaa anaaliin yksitellen. Anaalihelmet voivat olla eri kokoisia ja muotoisia, ja ne on yleensä valmistettu silikonista, lasista tai muista kestävistä materiaaleista.

Anaaliin liukuvat helmet voivat tuntua nautinnollisilta, koska niiden liikkeellä on mahdollista stimuloida anaalin hermopäätteitä ja lisätä tuntoherkkyyttä. Helmiä voidaan myös käyttää emättimen ja klitoriksen stimulointiin, jos ne asetetaan oikein.

Lisäksi anaalihelmet voivat auttaa anaalin rentouttamisessa ja venyttämisessä, mikä voi helpottaa isomman anaalilelun, kuten anaalitapin tai -dildon käyttöä. Anaalihelmet voivat myös lisätä mielihyvää ja antaa lisästimulaatiota anaaliseksin aikana, mikä voi johtaa voimakkaampiin orgasmeihin. On tärkeää käyttää runsaasti liukastetta anaalihelmien kanssa ja varovaisuutta, jotta vältytään kivuliaalta tai vahingoittumiselta.
 


 

23,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandBlack Velvets
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MUSTA ANAALIKETJU - ANAALIKUULAT