ALOITTELIJOIDEN BONDAGE SETTI LAHJAPAKKAUKSESSA

SKU
OU696BLK

Kenelle voisi antaa lahjaksi tai suositella aloittelijoiden Bondage settiä? 

Bondage-setti lahjapakkauksessa voisi olla sopiva lahja henkilölle, joka on kiinnostunut BDSM:stä ja bondagesta, mutta joka ei ole vielä hankkinut omia lelujaan tai kokemusta aiheesta. Tällainen lahjapakkaus voi sisältää useita erilaisia leluja, kuten käsiraudat, silmämaskin, piiskan, nippusiteitä, kaulapannan tai muita vastaavia BDSM-leluja.

On kuitenkin tärkeää huomata, että bondage ja BDSM voivat olla fyysisesti ja henkisesti haastavia aktiviteetteja, jotka vaativat paljon keskustelua, kommunikointia ja suostumusta. Siksi on tärkeää varmistaa, että lahjan saaja on kiinnostunut bondagesta ja BDSM:stä ennen kuin annat lahjan, ja että hänellä on turvallinen ja terveellinen suhde BDSM:ään.

Jos lahjan saaja on uusi BDSM:ssä, on myös tärkeää, että hän tutustuu turvalliseen ja terveelliseen käytäntöön ennen kuin hän käyttää lahjapakkauksen leluja. Tämä tarkoittaa, että on tärkeää käyttää turvallisia sanoja, keskustella rajoituksista ja kommunikoida kumppanin kanssa selkeästi BDSM-leikin aikana. On myös suositeltavaa aloittaa kevyesti ja vähitellen, ja edetä vain sellaiseen nopeuteen, joka on mukava lahjan saajalle.

Yhteenvetona, aloittelijoiden bondage-setti lahjapakkauksessa voi olla sopiva lahja henkilölle, joka on kiinnostunut BDSM:stä ja bondagesta, mutta on tärkeää varmistaa, että lahjan saajalla on turvallinen ja terveellinen suhde BDSM:ään ja että hän tutustuu turvalliseen ja terveelliseen käytäntöön ennen kuin käyttää lahjapakkauksen leluja.
 


 

21,90 €
Varastossa

Specifications    
Cuffs
Dimensions: 28 x 7,5 x 0,7 cm
Whip
Weight: 39 grams
Dimensions: 52 x 4 x 1,4 cm
Mask
Weight:
Dimensions: 19 x 9 x 0,2
Materials    Satin, Furry Metal, Bonded Leather

Lisätietoja
BrandOuch!
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ALOITTELIJOIDEN BONDAGE SETTI LAHJAPAKKAUKSESSA
More from Ouch!