STRAP-ON-ME - HARNESS LINGERIE DIVA

SKU
harnDiva

Nämä pitsiset valjaat houkuttelevat sinua eleganssillaan ja mukavuudellaan toisella iholla tuntuvan muotoilunsa ansiosta.

Se sisältää joustavan vyötärönauhan ja säädettävät sukkanauhat maksimoidaksesi mukavuutesi. Selkäaukko halaa pakarasi muotoa ja lisää erittäin seksikkään kosketuksen. Voit antaa mielikuvituksesi villiintyä ja uskaltaa kaikenlaisia fantasioita (kuten pegging...), mutta kun katsot valjaiden takaosaa, se muuttuu järkyttävän eroottiseksi alusvaatteeksi.

Nämä valjaat sopivat yhteen kaikkien dildojemme kanssa, koosta tai väristä riippumatta.

Mitä naiset ja pariskunnat voivat tehdä tällä varusteella?

Naiset ja pariskunnat voivat käyttää tätä varustetta monella eri tavalla luodakseen uutta kipinää suhteeseensa. Tässä on muutamia ideoita:

Leikkisät roolileikit: Voitte ottaa rooleja ja leikkiä erilaisia fantasioita käyttäen valjaita osana asustusta. Voitte astua rooleihin, kuten dominoiva ja alistuva, ja tutkia uusia dynamiikkoja ja nautintoja.

Lisää jännitystä makuuhuoneeseen: Valjaat voivat lisätä jännitystä ja eroottista latausta makuuhuoneeseen. Ne voivat tuoda uutta ulottuvuutta seksuaaliseen kanssakäymiseen ja auttaa luomaan intensiivisempiä kokemuksia.

Uudet kokemukset: Valjaat ovat yhteensopivia erilaisten dildojen kanssa, mikä tarkoittaa, että voitte tutkia uusia stimulaation muotoja ja lisätä vaihtelua seksuaaliseen kanssakäymiseen. Voitte kokeilla erikokoisia ja -muotoisia dildoja parantaaksenne molempien kumppaneiden nautintoa.

Luottamuksen ja läheisyyden lisääminen: Pariskunnat voivat käyttää valjaita lisätäkseen luottamusta ja läheisyyttä suhteessaan. Kommunikaatio, avoin keskustelu ja kumppaneiden tarpeiden huomioon ottaminen ovat tärkeitä tämänkaltaisten välineiden käytössä.

On tärkeää muistaa, että kaikki seksuaaliset kokeilut tulee tehdä yhteisymmärryksessä ja kunnioittaen molempien osapuolten rajoja ja toiveita.
 


 

49,90 €
Varastossa

Materiaalit: Kangas: nailon (75%), elastaani (25%) - Pitsi: nylon (90%), elastaani (10%).

Lisätietoja
BrandStrap on me
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:STRAP-ON-ME - HARNESS LINGERIE DIVA