Kissable - Imevä Vibraattori

SKU
IRR002

Vaikka Kissable on kuiskauksen hiljainen, emme voi taata että sinä olisit. Kissablessa on ladattava akku, jossa on magneettinen USB-latausportti ja mukana tuleva laturi. Täyteen ladattuna se kestää 60 minuuttia. Kissable on 100% vesitiivis - joten voit palata käyttämään suihkupäätä siihen tarkoitukseen, mihin se on tarkoitettu. Se on pehmeä kosketukselle, sileä ja vesitiivis design on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, mikä tekee Kissablesta helpon puhdistaa.

Kosketukseton Airwave-tekniikka Irresistible-kokoelma ei ole vain mikä tahansa seksilelukokoelma. Ne ovat markkinoiden parhaat seksilelut naisille! Se mikä tekee Irresistible-kokoelmasta niin erityisen, on että klitoriskiihotin on valmistettu korkealaatuisesta silikonista ja varustettu kosketuksettomalla Air Wave -tekniikalla.

Irresistible-kokoelma on ihanteellinen yhdistelmä huippuluokan teknologiaa, laadukasta muotoilua ja ergonomiaa. Tekniikka toimii stimuloimalla klitorista varovasti ja epäsuorasti 11 eri voimakkuustasolla, joista pehmeimmästä voimakkaimpaan. Tämä kauniisti muotoiltu lelu ympäröi klitoriksen koskettamatta sitä ja stimuloi sitä pehmeällä paineilmalla luoden ainutlaatuisen kudokseen tunkevan värinän, jota ei voi saavuttaa ilman tätä teknologiaa. (Ääniaallot voivat kulkea eri väliaineiden läpi, mukaan lukien nesteet ja kiinteät aineet. Äänen nopeus kudoksissa on keskimäärin 1540 m/s, äänen nopeus vaihtelee myös sen mukaan, millä väliaineella se kulkee. Ääniaallot kulkevat nopeammin lihaskudoksissa kuin nesteissä). Kosketuksettomalla Airwave-tekniikallamme voimme luoda täydellisen ääniaalto pulsaation, joka voi kulkea kudoksen läpi ja stimuloida klitoriksen hermopäätteitä tuottaen voimakkaimmat orgasmit, joita koskaan koet!

Toisin kuin muut vibraattorit, jotka voivat ärsyttää tai desensitoida klitoriksesi yliärsytyksen vuoksi, Irresistible-kokoelma ei ole altis yliärsytykselle kosketuksettomalla Air Wave -tekniikallaan. Oletko valmis kokemaan elämäsi voimakkaimmat orgasmit?

Vedenpitävä ja hygieeninen suojattu kalvo
Irresistible-kokoelma on 100% vedenpitävä ja sillä on IP70-luokitus, mikä on korkein mahdollinen taso. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää suihkupäätäsi sen alkuperäiseen tarkoitukseen. Irresistible-kokoelma sisältää myös lääketieteellisen luokan hygieenisen suojatun kalvon, joka suojaa sinua nesteiltä, jotka voivat valua lelun mekanismiin.

44,95 € Normaalihinta 89,90 €
Varastossa

Tuotteen mitat: 11 x 6 x 4,4 cm.
Tuotteen paino: 105 grammaa.
Tuotteen halkaisija: 2 cm.
Sisähalkaisija: 1,1 cm.
Moottorien määrä: 1.
Kierrosluvut minuutissa: 4500 RPM.
Melutaso: 60 dB.
Uudelleen ladattava: Kyllä.
Latausaika: 120 min.
Akun käyttöikä täydellä latauksella: 60 min.
Vedenkestävä: Kyllä.
Phtalaattivapaa: Kyllä.
Tekniset tiedot: Imutehotilat 11.
Materiaalit: Lääketieteellinen silikoni.

Lisätietoja
BrandShots
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kissable - Imevä Vibraattori
More from Shots