Seductive - Air Pulse Vibrator

SKU
IRR001
Vaikka Seductive on kuiskauksen hiljainen, emme voi taata, että olet. Seductivessa on ladattava akku magneettisella USB-latausportilla ja mukana tuleva laturi. Täyteen ladattuna se kestää 60 minuuttia. Seductive on 100 % vedenpitävä - joten voit palata käyttämään suihkupäätäsi siihen, mihin se on luotu. Se on pehmeä kosketukselle, sileä ja vedenpitävä muotoilu on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joten Seductive on helppo puhdistaa.
 
Kosketuston Airwave-tekniikka
Irresistible Collection ei ole mikä tahansa seksilelukokoelma. Ne ovat markkinoiden parhaita seksileluja naisille! Mikä tekee The Irresistible Collection -kokoelmasta niin erikoisen, on se, että klitorisvibraattorimme on valmistettu korkealaatuisesta silikonista ja varustettu kosketusvapaalla ilmaaaltoteknologiallamme.
 
Irresistible Collection on ihanteellinen yhdistelmä huipputeknologiaa, korkeaa laatua, estetiikkaa ja ergonomista muotoilua. 
Tekniikka toimii hellävaraisesti ja epäsuorasti stimuloimalla klitorista 11 eri intensiteetillä, jotka vaihtelevat superpehmeästä voimakkaaseen. 
Nämä kauniisti suunnitellut lelut ympäröivät klitoristasi koskematta siihen ja stimuloivat sitä pehmeiden paineilmaaaltojen avulla, mikä luo ainutlaatuisen kudosta läpäisevän värähtelyn, jota ei voida saavuttaa ilman tämän tekniikan käyttöä. 
(Ääniaallot voivat kulkea eri välineiden läpi, mukaan lukien nesteet ja kiinteät aineet. 
Äänen keskimääräinen etenemisnopeus kehon kudoksissa on 1540 m/s, äänen nopeus vaihtelee myös sen läpi kulkevan väliaineen mukaan. Ääniaallot kulkevat lihaskudosten läpi nopeammin kuin nesteet ). 
Touchless Airwave -teknologiamme avulla pystymme luomaan täydellisen ääniaaltopulsaation, joka voi kulkea kudoksen läpi ja stimuloida klitoriksen hermopäätteitä tuottaen syvällisimpiä orgasmeja, joita koskaan koet!
 
Toisin kuin muut vibraattorit, jotka voivat ärsyttää klitorista tai heikentää sen herkkyyttä ylistimuloimalla. Irresistible Collection ei ole altis ylistimulaatiolle sen kosketusvapaan ilmaaaltotekniikan ansiosta. 
Oletko valmis kokemaan elämäsi voimakkaimmat orgasmit?
 
Vedenpitävä ja hygieeninen suljettu kalvo

Irresistible Collection on 100 % vedenpitävä ja IP70-luokitus on korkein mahdollinen - tämä tarkoittaa, että voit palata käyttämään suihkupäätäsi siihen, mihin se on tarkoitettu. Se sisältää myös lääketieteellisen luokan hygieenisen suljetun kalvon, joka suojaa sinua nesteiden valumiselta lelumekanismiin.

44,95 € Normaalihinta 89,90 €
Varastossa

Tuotteen mitat 8,8 x 7,7 x 4,9 cm.

Tuotteen paino 93 grammaa.
Tuotteen halkaisija 2,5 cm.
Sisähalkaisija 1,4 cm.
Moottoreiden määrä 1.
Kierrokset minuutissa 4500 RPM.
Melutaso 60 dB.
Ladattava Kyllä.
Latausaika 120 min.
Ladatun akun käyttöikä 60 min.
Vedenpitävä Kyllä.
Ftalaatiton Kyllä.
Tekniset tiedot Imutilat: 11 kpl.

Materiaalit Lääketieteellinen silikoni.

Lisätietoja
BrandShots
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Seductive - Air Pulse Vibrator
More from Shots