GUILTY PLEASURE MINIMEKKO LYHYILLÄ HIHOILLA

SKU
710024BLK

Tämä Guilty Pleasure Fetish Wear -kokoelman minimekko on varustettu lyhyillä hihoilla, optisilla vyötärölinjoilla ja pyöreällä kaula-aukolla, mikä saa jokaisen naisen näyttämään upealta sen päällä. Musta kiiltävä Datex-materiaali lisää sen tiukalla lateksinäyttävällä ulkonäöllään. Takana oleva vetoketju ja minimekon pehmeä neulottu kangas tekevät lyhyen mekon pukemisesta helppoa ja sen käyttämisestä mukavaa.

Minimekko, jossa on optiset vyötärölinjat ja kaula-aukko.

Materiaali: Datex (69% luonnonkumi / 27% polyamidi / 4% elastaani)

Datex on vallankumouksellinen materiaali, joka on valmistettu luonnonkumi-latexista ja painettu joustavan neulotun kankaan päälle. Tuloksena on erittäin joustava materiaali, joka näyttää ja tuntuu lateksilta ulkopuolelta ja joustavalta kankaalta pehmeydeltään ja mukavuudeltaan sisäpuolelta.

Datex on mukava päällä, sillä siinä on lateksin jännittävä ulkonäkö, mutta ei sen haittapuolia, kuten tahmeutta tai hikoilua. Sitä on helppo pukea tai riisua ilman lisävaatteita tai hoitoaineita. Datex tarjoaa suuren mukavuuden, pehmeyden ja joustavuuden, sekä samalla sen fetissinäkökulman ja kosketuksen, jotka tekevät lateksista niin ainutlaatuisen ja arvostetun.

Miksi tätä materiaalia kehutaan maailman parhaaksi fetissivaatteiden materiaaliksi?

Datex-materiaalia pidetään yhtenä maailman parhaista fetissivaatteiden materiaaleista sen ainutlaatuisen ominaisuuksien vuoksi. Datex on yhdistelmä luonnonkumilatexia ja joustavaa neulosta, joka yhdessä muodostaa materiaalin, joka on erittäin joustava ja mukava käyttää. Se tarjoaa myös erinomaisen istuvuuden, koska se muotoutuu kehon mukaan. Datexin ulkopinta näyttää ja tuntuu kiiltävältä lateksilta, mutta sen sisäpuoli on pehmeä ja joustava, mikä tekee siitä mukavan käyttää ilman, että iho hikoaa tai ärsyyntyy. Datex-materiaalia pidetään myös helppohoitoisena, sillä se ei vaadi erityistä hoitoa, kuten esimerkiksi kiillotusta, ja sitä on helppo pukea ja riisua ilman lisävarusteita tai -aineita. Kaikki nämä ominaisuudet yhdessä tekevät Datex-materiaalista suositun ja halutun fetissivaatteiden materiaalin.

39,95 € Normaalihinta 79,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandGuilty Pleasure
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:GUILTY PLEASURE MINIMEKKO LYHYILLÄ HIHOILLA
More from Guilty Pleasure