MAE B -IPL-karvojenpoistolaite

SKU
10972

Mae B IPL-Karvojenpoistolaite – Ammattimaista Karvanpoistoa Kotona

Mae B:n IPL-karvojenpoistolaite tarjoaa sinulle ammattimaisen karvanpoiston mukavuuden omassa kodissasi. Tämä edistyksellinen laite hyödyntää Intense Pulsed Light (IPL) -teknologiaa, joka on tunnettu hellävaraisuudestaan ja tehokkuudestaan karvojen kasvun vähentämisessä sekä kasvoilla että vartalolla. Nyt voit saavuttaa silkkisen sileän ihon ilman kalliita ja aikaa vieviä käyntejä kauneussalonkissa.

Ominaisuudet ja Edut:

  • IPL-tekniikka: Hellävarainen ja tehokas tapa vähentää karvojen kasvua sopien useimmille ihon sävyille.
  • 5 Säädettävää Valoenergiatilaa: Mahdollistaa tehokkaan ja mukautuvan hoidon erilaisille ihoalueille ja karvojen paksuuksille.
  • Ihonsävysensori: Varmistaa turvallisen käytön sopeutumalla automaattisesti ihosi sävyyn.
  • Suojalasit: Tarjoaa lisäturvaa ja suojaa silmiä hoidon aikana.
  • Helppokäyttöinen ja Turvallinen: Ei enää tarvetta kauneussalonkikäynteihin, tämä laite on suunniteltu turvalliseen käyttöön kotona.

Käyttöideat:

  • Pitkäaikainen Ratkaisu Karvojen Kasvun Vähentämiseen: Säännöllinen käyttö vähentää karvojen kasvua ajan myötä, tarjoten pysyvämpiä tuloksia verrattuna perinteisiin karvanpoistomenetelmiin.
  • Kätevä Kauneudenhoito Kotona: Säästä aikaa ja rahaa hoitamalla karvanpoisto itse kotona, ammattimaisen laadun saavuttamiseksi.
  • Monipuolinen Käyttö: Sopii sekä kasvojen että vartalon karvanpoistoon, mukaan lukien kainalot, bikiniraja, jalat ja kädet.

Mae B IPL-karvojenpoistolaite on ihanteellinen valinta kenelle tahansa, joka etsii tehokasta, turvallista ja pitkäaikaista ratkaisua ei-toivottuun karvoitukseen. Sen edistyksellinen teknologia ja helppokäyttöisyys tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon kaikille, jotka arvostavat ammattimaista karvanpoistoa kodin mukavuudessa. Kokeile ja nauti sileästä ihosta ilman kompromisseja.

Tarjoushinta 224,91 € Normaalihinta 249,90 €
Varastossa

Pituus - 18,5 cm.

Vedenpitävä (vedenkestävä) - EI.

Sopii: - Miehille ja naisille.

Materiaali - ABS.

Soveltuu alueen karvojen poistoon - kasvot, kainalot, bikinit, jalat, vartalo, kädet.

Lisätietoja
BrandMuu brand
VäriValkoinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MAE B -IPL-karvojenpoistolaite
More from Muu brand