Vacuum Enlargement - Nännipumput

SKU
MW-X5129

Helppo käyttö: nännipumppujen käyttö on erittäin helppoa, aseta imuosat nänneihin ja paina pumppua kevyesti, jonka jälkeen nännit vedetään ulos ja muodostavat mukavan muodon toistuvan käytön jälkeen; Varmista sopiva imukyky välttääksesi herkän ihon vaurioitumisen.
Luotettava materiaali: nännin imejät on valmistettu laadukkaasta PP-muovista ja silikonista, joilla ei ole pistävää hajua, ne ovat luotettavia eivätkä ärsytä ihoasi; Huolellinen työnjälki ja sileä pinta hoitavat rintaasi huolellisesti.
Käytännöllinen toiminto: vaikka nänni imejän rakenne on hyvin yksinkertainen, olet tyytyväinen sen hämmästyttävään vaikutukseen; pidä imemistä 3-5 kertaa päivässä ja vaikutus tulee näkyviin 1-2 viikon kuluttua; Mitä enemmän käytät sitä, sitä tehokkaampi se on; paremman tuloksen saavuttamiseksi voit käyttää hieman vartalovoidetta.
Laajat käyttömahdollisuudet: nännipumppuja käytetään raskaana olevien naisten nännien korjaamiseen paremman imetyksen tueksi; Ne auttavat parantamaan painuneita ja pieniä nännejä, jotta ne voivat palauttaa kauneutensa.

6,23 € Normaalihinta 8,90 €
Varastossa

Koko:
L: 95*24 mm
M: 85*13 mm
S: 78*8 mm
Materiaali: ABS + silikoni

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vacuum Enlargement - Nännipumput
More from Hotlips - Sex toys